Laikiklis ant kablio

Kokio tipo grąžulą (tempimo kablį) turite?

Norime įspėti, kad atkreiptumėte dėmesį, į jūsų automobilio grąžulo (tempimo kablio) išvaizdą. Automobilių gamintojai pradėjo montuoti naujus grąžulus (tempimo kablius) Fix4Bike. Žemiau matote grafinį tokių kablių atvaizdavimą ir šalia įprastinio kablio atvaizdavimą.
FIX4BIKE
Jei po vilkimo rutulio galvute galite rasti du varžtus, privalote rinktis Thule EasyFold XT F. Priešingu atveju galite rinktis kitus Thule dviračių laikiklius*.

Svarbi informacija apie laikiklius, montuojamus ant grąžulo
antkablio.jpg

  1. Ant grąžulo montuojamo laikiklio negalima tvirtinti ant grąžulų, kurie pagaminti tik iš aliuminio arba GGG40 (ketaus).
  2. Vilkimo kablys ir cilindro formos grąžulo dalis, esanti 2 cm po vilkimo kabliu, turi būti plieniniai. Aliumininis gali būti tik vilkimo kablio laikiklis.
  3. Bendras laikiklio ir krovinio svoris negali viršyti leidžiamos grąžulo galios. Informacijos apie grąžulo galią galima rasti ant plokštelės, kuri pritvirtinta prie grąžulo, arba automobilio informaciniame lankstinuke.

Thule siūlo daugybę dviračių laikiklių, kurie yra tvirtinami ant kablio - nuo paprastų, iki elegantiškų ir ištobulintų, kurie talpina iki keturių dviračių arba sulankstomi taupantys vietą. Visi dviračių laikikliai yra lengvai ir paprastai tvirtinami. Thule dviračių laikiklių ant kablio kategorija apima ir neįprastus lanksčius transportavimo būdus, kurie su įvairiais priedais gali laikyti daug nepatogių krovinių, žinoma ir dviračius.

Pasirinkti filtrai

Prekių ženklai

To top

Naujos paskyros registravimas

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba atstatyti slaptažodį