• Tik internetu
  • −10%
Momentiniai klijai Loctite Super Glue

Momentiniai klijai Loctite Super Glue

6,24 €
5,62 € - 10%
Su PVM
Kaina galioja tik perkant internetu.

SUSTIPRINTAS GUMA: patvariausi Loctite cianoakrilato super klijai atsparūs vandeniui, smūgiams, smūgiams ir vibracijai.
JOKIŲ LAŠŲ AR NUBĖGIMŲ: idealiai tinka vertikaliam naudojimui ir sudėtingiems, švariai atrodantiems amatams.
MAKSIMALUS VALDYMAS: turi patentuotą, lengvai išspaudžiamą buteliuką, kad būtų galima maksimaliai valdyti ir tiksliai nustatyti dozavimą.
UNIVERSALUS: veikia ant akytų ir neakytų paviršių, įskaitant odą, porcelianą, medieną, gumą, metalą, popierių, keramiką, kietą plastiką ir kt.
NEMATOMOS DETALĖS: sustingsta be užspaudimo ir išdžiūsta skaidriai.

Kiekis
Yra atsargose.
Suruošiame per 2-3 darbo dienas.

T2640659

Prekės aprašymas

Loctite Super Glue Ultra Gel Control yra guma sutvirtinti momentiniai klijai, atsparūs smūgiams, vibracijai ir ekstremalioms temperatūroms. Šie tvirti klijai, idealiai tinkantys medžiagoms, kurias reikia naudoti kasdien ir atšiauriomis sąlygomis, pasižymi geresnėmis savybėmis, palyginti su įprastais super klijais, užtikrinančiais vientisą remontą.
Guma sustiprinta formulė taip pat yra saugi lauke ir suteikia daugiau laiko sulyginti dalis, kol klijai įsitvirtina. Loctite Super Glue Ultra Gel Control puikiai tinka naudoti, kai reikia didelio lankstumo, ir veikia su daugybe įprastų medžiagų, įskaitant: odą, kamštį, popierių, kartoną, medieną, medžio drožlių plokštę, audinį, metalą, keramiką, gumą ir kietus plastikus, tokius kaip akrilas, polikarbonatas, polistirenas ir PVC.
Loctite Super Glue Ultra Gel Control yra patvariausia Loctite formulė ir sudaro elastingus ryšius, kurie visiškai sukietėja per 12–24 valandas.
Loctite Super Glue Ultra Gel Control turi patentuotą lengvo šoninio suspaudimo konstrukciją, leidžiančią maksimaliai valdyti ir tiksliai tepti be lašėjimo ar bėgiojimo. Užtepus Loctite Super Glue Ultra Gel Control išdžiūsta ir stingsta neužspaudus.

Nerekomenduojama naudoti ant polietileno (PE), polipropileno (PP), politetrafluoretileno (PTFE), silikono arba putplasčio gumos, polistireninio putplasčio, stiklo, labai minkštos odos ar gryno kaulinio porceliano. Nenaudokite indaplovėje, orkaitėje ar mikrobangų krosnelėje.

Sudėtyje yra Etil-2-cianakrilatas

Signalinis žodis: Atsargiai

Pavojingumo frazė:
H315 Dirgina odą.
H319 Sukelia smarkų akių dirginimą.
H335 Gali dirginti kvėpavimo takus.

Papildoma informacija EUH202 Cianakrilatas. Pavojinga. Staigiai suklijuoja odą ir akis. Laikyti vaikams neprieinamoje vietoje.

Atsargumo frazė:
P261 Stengtis neįkvėpti garų.
P305+P351+P338 PATEKUS Į AKIS: atsargiai plauti vandeniu kelias minutes. Išimti kontaktinius lęšius, jeigu jie yra ir jeigu lengvai galima tai padaryti. Toliau plauti akis.
P302+P352 PATEKUS ANT ODOS: Nuplauti dideliu kiekiu muilo ir vandens.

Atsargumo frazė: Pašalinimas
P501 Turinį ir talpyklą šalinti pagal nacionalinius reikalavimus.

Prekės informacija

T2640659

Charakteristikos

Svoris (g)
3
Prekės tipas
Momentiniai klijai

Specifinė nuoroda

Susijusios prekės

8 kitos tos pačios kategorijos prekės:

To top

Naujos paskyros registravimas

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba atstatyti slaptažodį