• Tik internetu
  • Nauja
Stogo bagažinė Thule Motion 3 XL Low titano blizgi

Stogo bagažinė Thule Motion 3 XL Low titano blizgi

900,00 €
Su PVM
Kaina galioja tik perkant internetu.
  • Aerodinaminis efektyvumas: Dizainas išsiskiria sparno formos profiliu su dinamiška, į priekį pasvirusia nosimi, optimizuojančia oro srautą, kad sumažėtų pasipriešinimas ir padidėtų degalų naudojimo efektyvumas.
  • Paprastas naudojimas: Ergonomiškos funkcijos, tokios kaip tvirtas, lengvai uždaromas dangtis ir "PowerClick" greitojo tvirtinimo sistema, suteikia pirmenybę patogumui ir paprastam naudojimui.
  • Saugumas ir suderinamumas: Įdiegta pažangi SlideLock apsaugos sistema ir siūlomos įvairios dydžio galimybės, užtikrinančios saugų pritaikymą ant įvairių transporto priemonių ir sandėliavimo poreikių.
Kiekis
Yra atsargose.
Suruošiame per 2-4 darbo dienas.

69-639401

Prekės aprašymas

Šiuolaikinių stogo bagažinių aerodinaminis dizainas - tai funkcionalumo ir efektyvumo sintezės įrodymas. Dėl sparno formos profilio ir į priekį palenktos nosies šios konstrukcijos sumažina oro pasipriešinimą, todėl kelionė vyksta sklandžiau, o degalų sąnaudos yra mažesnės. Ergonomiškos savybės apima ir paprastą naudojimą - tvirtą dangtį galima valdyti viena ranka, o pažangūs priedai, tokie kaip vidaus žibintai ir apsauginiai įdėklai, pagerina naudotojo patirtį.
Šių stogo bagažinių montavimas yra paprastas, nes naudojamos tokios sistemos kaip "PowerClick", kuriose pateikiami aiškūs saugaus pritvirtinimo indikatoriai, todėl net pradedantieji gali užtikrintai jas sumontuoti.
Svarbiausia - saugumas, todėl "SlideLock" sistema užtikrina, kad dangtis būtų patikimai užrakintas, o atskiros užrakinimo ir atidarymo funkcijos apsaugo nuo atsitiktinio atidarymo vežant. Universalumas taip pat yra labai svarbus veiksnys, nes yra įvairių dydžių, tinkančių įvairių tipų transporto priemonėms ir sandėliavimo poreikiams, įskaitant tokius variantus kaip naujasis XL žemo profilio modelis. Be to, apgalvota konstrukcija leidžia visiškai pasiekti automobilio bagažinę, sumažinant sąlyčio su stogo bagažine riziką.
Visos šios savybės kartu yra naujoviški transporto priemonių priedų dizaino žingsniai, pirmenybę teikiant aerodinamikai, patogumui ir saugumui.

Prekės informacija

69-639401

Charakteristikos

Matmenys
216 x 89 x 35 cm
Spalva
Titano
Dydis
XL LOW
Krovumas (kg)
75
Talpa (l)
400
Priekinė prošvaisa (R min)
1324 mm

Specifinė nuoroda

Papildančios prekės ir priedai

Susijusios prekės

8 kitos tos pačios kategorijos prekės:

To top

Naujos paskyros registravimas

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba atstatyti slaptažodį