Ką reikia žinoti prieš perkant kėdutę?

Paskelbta: person Paskelbė: Autoekspertas, Thule, TS comment Komentarų: 0 Peržiūrų: 1243

Keli geri patarimai, kurie išsklaidys visas abejones

Kuri vaikiška dviračio kėdutė man tinka?
Pirmiausia nuspręskite, ar norite užpakalinės dviračio kėdutės, ar priekinės vaiko dviračio kėdutės - ar jums reikia abiejų! Thule Yepp yra lengva ir saugi, šiuolaikiško dizaino vaikiška dviračio kėdutė tvirtinama gale prie dviračio rėmo arba ant bagažinės*. Thule Yepp yra funkcionali dviračio kėdutė, skirta kasdieniams pasivažinėjimams. Thule RideAlong yra klasikinė, saugi ir lengvai montuojama dviračio kėdutė vaikui.
Priekyje montuojama Thule Yepp Nexxt Mini yra lengva ir stilinga, kurios sumanus dizainas skirtas pasivažinėjimams po miestą. Thule Yepp Nexxt Mini - minkšta ir tvirta vaikiška dviračio kėdutė.

Kokiam vaikų amžiui yra skirtos dviračio kėdutės?
Visos Thule dviračių kėdutės vaikams yra pagamintos taip, kad būtų "lanksčios" ir leistų vaikams augti.
Visada pasitarkite su šeimos gydytoju, jeigu norite vežti vaiką jaunesnį nei 1 metų. Thule galinė dviračio kėdutė yra sukurta ir išbandyta vaikams nuo 9 mėnesių iki 6 metų, sveriantiems iki 22 kg. Priekinė dviračio kėdutė, skirta vaikams nuo 9 mėnesių iki 3 metų ir sveriantiems iki 15 kg., suteikia jūsų vaikui tokį pat saugų ir patogų važiavimą kaip galinė, tačiau ant vairo viršaus dalijantis vaizdu su jumis.

Ar visos dviračių kėdutės kūdikiams yra vienodai saugios?
Thule bandymų centre patikrina visų gaminių saugumą. Thule į tai žiūri labai rimtai ir vaikiškas dviračių kėdutes bando iki galimybių ribos, kad įsitikintų, jog jos atitinka ir net viršija griežčiausius tarptautinius saugos standartus, tokius kaip TÜV.

Kokios jūsų mintys apie tvarumą?
Thule gaminame aukščiausios kokybės vaikiškas dviračių kėdutes, kurios gali būti naudojamos ilgą laiką, ir stengiasi sukurti nesenstančius šiuolaikiškus dizainus, kad paskatintų jų naudojimą ilgus metus. Nuolat analizuoja naudojamas medžiagas, gamybos metodus, naudojimą ir perdirbimo galimybes, siekiant apriboti savo produktų poveikį klimatui ir aplinkai jų gyvavimo ciklo metu, nedarant kompromisų dėl saugos, kokybės, funkcijų ar ilgaamžiškumo.

Kokie priedai suderinami su mano vaiko dviračio kėdute?
Visos Thule dviračių kėdutės turi daugybę priedų, leidžiančių maksimaliai praleisti laiką su savo vaiku. Peržiūrėkite Thule priedų suderinamumo lentelę!

Ar priekyje montuojama dviračio kėdutė suderinama su mano dviračiu?
Gali reikėti papildomo tvirtinimo adapterio. Viskas priklauso nuo vaiko kėdutės modelio.
Jei renkatės Thule priekyje montuojamą dviračio kėdutę tada reikės tik išmatuoti dviračio vairo koto skersmenį, jei jis patenka į gamintojo apibrėžtus rėžius, tada pirkite drąsiai.

Jei  jūsų dviračio vairas nepatenka tarp "klasikinių" dviračio vairų, tokiu atveju, jums papildomai reikės įsigyti vairo kojelės adapterį.

Ar gale montuojama dviračio kėdutė suderinama su mano dviračiu?
Čia taip pat yra išimčių:

  1. Vaikiškos dviračio kėdutės negalima montuoti ant anglies pluošto dviračio!
  2. Thule RideAlong ir Yepp dviračio kėdutę galima montuoti ant dviračio atitinkančio šiuos reikalavimus:

Jei dviratis turi pažemintą sėdyne, gali prireikti papildomo adapterio (parduodamas atskirai).

3. Thule Yepp dviračio kėdutę (montuojamą ant dviračio bagažinės) galima montuoti ant bagažinės, naudojant Yepp adapterį, atitinkančios šiuos reikalavimus:

Dviračių modeliai, kuriems nereikia adapterio.

RINKTIS DVIRAČIO KĖDUTĘ

Žymės Thule RideAlong Yepp

Komentarai

Komentarų nėra!

Parašykite komentarą

Jūsų el. pašto adresas nebus paskelbtas. Privalomi laukai yra pažymėti*
Sekmadienis Pirmadienis Antradienis Trečiadienis Ketvirtadienis Penktadienis Šeštadienis Sausis Vasaris Kovas Balandis Gegužė Birželis Liepa Rugpjūtis Rugsėjis Spalis Lapkritis Gruodis
To top

Naujos paskyros registravimas

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba atstatyti slaptažodį