Dabar keramine danga padengti gali visi

Paskelbta: person Paskelbė: Sonax, TS, Kaha comment Komentarų: 0 Peržiūrų: 6503

Daugelis žmonių yra įpratę apsaugoti savo automobilio dažų paviršių tradiciniu vaškavimu, tačiau pastaraisiais metais į rinką taip pat pateko puikios DO-IT-YOURSELF keraminių apsauginių dangų. Šios dangos suteikia dažų paviršiui puikų blizgesį ir taip lengvai padengiamos net mažiau patyrusio automobilių entuziasto.

Keraminės dangos purškiklis lengvai dažų paviršiaus apsaugai

Net jei esate tik pradedantysis mėgėjas ar profesionalas, naujasis SONAX XTREME keraminės dangos purškiklis tikrai paliks jums įspūdį. Šiame naujoviškame gaminyje buvo panaudota visiškai nauja technologija, kuri suteikia veidrodinį blizgesį ir tikrai lygų paviršių, atstumiantį vandenį ir nešvarumus ir svarbiausia: padengimas yra lengvas ir greitas!
Prieš pradėdami, gerai nuplaukite ir išdžiovinkite automobilį. Tada purkšite SONAX XTREME keraminę dangą ant mikropluošto šluostės ir plonu, lygiu sluoksniu užtepkite norimas apsaugoti vietas. Patartina padengti nedidelius plotus vienu metu, kad danga nesudžiūtų ant dažų. Galiausiai likučius nuvalykite sausa mikropluošto šluoste. Baigta! 

2023 metų naujiena SONAX XTREME Spray + Seal tampa XTREME CERAMIC Spray + Seal. Dėl keraminių SiO2 komponentų formulė buvo ne tik pakeista, bet ir akivaizdžiai dar patobulinta – daug greitesnis vandens lašelių susidarymas, gilesnis blizgesys ir ilgesnis patvarumas.

Keraminės dangos priežiūra su šampūnu

Antroji SONAX XTREME Ceramic serijos produktų šeimos naujovė, Sonax Xtreme Ceramic Activ šampūnas, idealiai tinka keraminėms dangoms prižiūrėti. Labai patogus produktas padengia automobilio dažų paviršių apsaugine danga ir tuo pačiu metu kruopščiai jį nuplauna. Po plovimo dažai yra švarūs, blizgūs ir atstumia vandenį!
Šį produktą taip pat labai paprasta naudoti: iš anksto nuplaukite arba gerai nuskalaukite automobilį, praskieskite keraminį šampūną pagal naudojimo instrukciją ir plaukite automobilį iš viršaus į apačią mikropluošto pirštinės ar kempinės pagalba. Galiausiai nuskalaukite dideliu kiekiu vandens ir išdžiovinkite paviršius.
Patarimas! Prižiūrėkite keraminę dangą naudodami keraminį šampūną arba reguliariai naudokite SONAX XTREME Ceramic Ultra Slick Detailer dangos atnaujintoją. Produktas atnaujina apsauginę dangą, išlaiko blizgesį ir atstumia vandenį. Tai leidžia lengvai pratęsti intervalą tarp paviršiaus dengimų.

Dengti galima ir su putų purkštuvu!

Karščiausia pastarojo meto automobilių plovimo tendencija buvo plovimas putomis - ir nenuostabu. Plovimas aktyviomis putomis yra įdomus, greitas ir tvarkingas. Jei turite putų purkštuvą, galite pabandyti padengti savo automobilį putojančio SONAX XTREME Foam + Seal putų danga.

SONAX XTREME Foam + Seal dangą galima greitai ir tolygiai paskleisti putų purkštuvu. Supilkite koncentratą ir vandenį į putų maišytuvą, kaip nurodyta, sureguliuokite putų storį ir padenkite visą dažų paviršių. Putoms nereikia ilgo veikimo laiko, jas galima nedelsiant nuplauti dideliu kiekiu vandens. Likusius lašelius išdžiovinkite džiovinimo šluoste.

Komentarai

Komentarų nėra!

Parašykite komentarą

Jūsų el. pašto adresas nebus paskelbtas. Privalomi laukai yra pažymėti*
Sekmadienis Pirmadienis Antradienis Trečiadienis Ketvirtadienis Penktadienis Šeštadienis Sausis Vasaris Kovas Balandis Gegužė Birželis Liepa Rugpjūtis Rugsėjis Spalis Lapkritis Gruodis
To top

Naujos paskyros registravimas

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba atstatyti slaptažodį