Plastikinių žibintų restauravimas

Paskelbta: person Paskelbė: Sonax, TS, AE comment Komentarų: 0 Peržiūrų: 3846

Ilgėjant vakarams ir artėjant rudeniui, automobilio žibintų būklė tampa ypač svarbi. Tinkamai prižiūrimi ir gerai šviečiantys žibintai užtikrina ne tik vairavimo komfortą, bet ir saugumą tamsiu paros metu.

Plastikinių žibintų restauravimas yra paprastas būdas pagerinti jų veikimą ir išvaizdą, taip pat padidinti automobilio vertę. Naudodami specializuotas priemones, galite atkurti žibintų skaidrumą ir efektyvumą, užtikrindami, kad kelionė tamsiuoju paros metu būtų saugi ir maloni.
Naudodami Sonax ar Chemical Guys priemones jūs galite atnaujinti rankiniu būdu arba su poliravimo mašinėle.

Sonax žibintų restauravimo rinkinys "all in one" - efektyvus ir ekonomiškas nuo laiko pageltusių ir matinių plastikinių žibintų, rankinio restauravimo rinkinys.
Dviem lengvais žingsniais pašalina geltonumą, matinį paviršių ir smulkius įbrėžimus ir paviršių padengus sandarikliu bus išsaugotas ilgalaikis žibintų skaidrumas.
Naudojant šį rinkinį bus atkurtas pradinis žibintų skaidrumas. Turėsite ne tik puikios išvaizdos priekinis žibintus, bet ir padidinsite viso automobilio vertę, pagerintas šviesos efektyvumas užtikrina didesnę vairavimo saugą, nes tai leis geriau matyti ir būti matomiems.
Skirtas 2 panaudojimams ant 2 žibintų.

Naudojimo būdas:

  1. Gerai nuplaukite žibintus. Automobilio kraštus aplink žibintus užklijuokite apsaugine popierine juosta.
  2. Sušlapinkite žibinto paviršių ir P5000 rupumo švitrinį popierių, ir sukamųjų judesių pagalba pašalinkite negilius įbrėžimus ir oksidaciją, sukurdami lygų matinį paviršių.
  3. Apdirbtą paviršių nuplaukite vandeniu ir sausai nušluostykite naudodami vieną iš Sonax mikropluošto šluosčių.
  4. Naudodami Sonax poliravimo pastą ir poliravimo kempinėlę, nupoliruokite žibinto paviršių iki norimo rezultato.
  5. Paviršių nuvalykite su Sonax mikropluošto šluoste.
  6. Po paviršiaus šlifavimo ir poliravimo būtina paviršių padengti apsauginiu sluoksniu. Naudodami servetėle su priemone kruopščiau įtrinkite visą žibinto paviršių.
  7. Leiskite paviršiui pilnai išdžiūti per 30 minučių.

Chemical Guys siūlo pasirūpinti, kad priekiniai žibintai šviestų ryškiai su Headlight Restorer. Ši profesionalaus lygio poliravimo priemonė sumažina pageltimą ir oksidacijos sankaupas, pašalina negyvą ir išblukusį plastiką, o nuo UV spindulių apsaugo sandariklio sluoksniu.

Naudojimo būdas:

Ant mikropluošto šluostės arba aplikatoriaus pado užtepkite 3-6 taškus žibintų restauravimo ir apsauginės priemonės. Energingai šveiskite drumstus priekinių žibintų lęšius, kol polirolis taps skaidrus. Nuvalykite likučius švaria mikropluošto šluoste ir kartokite, kol priekiniai žibintai taps skaidrūs.

Profesionaliam naudojimui skirtos Sonax Profiline priemonės

Jeigu norite atnaujinti žibintų paviršiu mechaniniu būdu, tai verta rinkti Sonax Profiline žibintų polirolį. Sonax Profiline žibintų poliravimo pasta efektyviai pašalina mažus įbrėžimus, pageltimą, atstato paviršiaus skaidrumą.

Po poliravimo paviršius turi būti kruopščiai nuvalytas ir apsaugotas Sonax Profiline žibintų apsaugine danga.

    1. Atidarykite pakelį su Sonax Profiline žibintų apsaugine danga ir supilkite turinį ant švarios poliravimo šluostės. Plonai užtepkite dangą ant švaraus ir sauso paviršiaus. Vieno paketėlio pakanka dviem žibintams padengti.
    2. Nedelsdami nuvalykite likutį su sausa poliravimo šluoste.
    3. Leiskite dangai išdžiūti mažiausiai 4 valandas. Džiovinant transporto priemonė neturi sušlapti.

Komentarai

Komentarų nėra!

Parašykite komentarą

Jūsų el. pašto adresas nebus paskelbtas. Privalomi laukai yra pažymėti*
Sekmadienis Pirmadienis Antradienis Trečiadienis Ketvirtadienis Penktadienis Šeštadienis Sausis Vasaris Kovas Balandis Gegužė Birželis Liepa Rugpjūtis Rugsėjis Spalis Lapkritis Gruodis
To top

Naujos paskyros registravimas

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba atstatyti slaptažodį