SONAX XTREME BrilliantShine Detailer

Paskelbta: person Paskelbė: Sonax, AE, TS comment Komentarų: 0 Peržiūrų: 2479

Brilliant Shine Detailer jau daugelį metų yra populiarus tarp automobilių entuziastų.

  Tais atvejais, kai būtina pasiekti nepriekaištingą valymo rezultatą, bus sunku išsiversti be SONAX XTREME BrilliantShine Detailer. SONAX ekspertas Richardas Hanaueris atskleidžia paslaptį: „Jau iš paties pavadinimo aišku, kad visas dalykas yra detalėse. Kai dėl nešvarumų, vandens dėmių ir dulkių jūsų tvarkingas automobilis praranda blizgesį, rekomenduojame naudoti SONAX XTREME BrilliantShine Detailer.

  Naudojimas visiškai paprastas. Aukštos kokybės mikropluošto šluostės pagalba tokius „dirgiklius“ kaip nešvarumai, vandens dėmės ir dulkės, galima pašalinti be didelių pastangų ir nenaudojant vandens. Užpurkškite SONAX XTREME BrilliantShine Detailer ant valomo paviršiaus, sausai nušluostykite - ir viskas! Priemonę yra labai patogu naudoti. Ji tai taip pat pašalina nešvarumus, kurie gali sugadinti dažus.“

  Pirminės spalvos grąžinimas ir sodrumo suteikimas yra pagrindiniai šios priemonės pranašumai. Su SONAX XTREME BrilliantShine Detailer pagalba išgaunamas gilus „deimantų“ blizgesys ir nepriekaištinga išvaizda. Jei priemonė naudojama po automobilio plovimo, nereikia net sausinti paviršiaus, nei laukti, kol jis visiškai išdžius. Iškart po to, kai vanduo nutekės (paviršius vis dar bus drėgnas), galite naudoti SONAX XTREME BrilliantShine Detailer. Priemonė atnaujina bet kokį paviršių.

Iš kitų panašių gaminių SONAX XTREME BrilliantShine Detailer išsiskiria ilgalaikiu poveikiu ir dulkes atstumiančiomis savybėmis, o 750ml. talpos indelio užteks ilgam laikui.

Komentarai

Komentarų nėra!

Parašykite komentarą

Jūsų el. pašto adresas nebus paskelbtas. Privalomi laukai yra pažymėti*
Sekmadienis Pirmadienis Antradienis Trečiadienis Ketvirtadienis Penktadienis Šeštadienis Sausis Vasaris Kovas Balandis Gegužė Birželis Liepa Rugpjūtis Rugsėjis Spalis Lapkritis Gruodis
To top

Naujos paskyros registravimas

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba atstatyti slaptažodį