• Tik internetu

Kombinuotas veržliaraktis su terkšle 11X165mm 72 D mechanizmas

15,27 €
Su PVM
Kaina galioja tik perkant internetu.

Rakto terkšlė su 72 "dantų" mechanizmu

Kiekis
Yra atsargose.
Suruošiame per 2-4 darbo dienas

K2563

Prekės aprašymas

Kombinuotas raktas su smulkaus žinksnio, 72 "dantų" terkšlės mechanizmu, pasukimas tik 5 laipsniai. Patvarus mechanizmas su atbuline eiga, kuri gali būti panaudota nenuimant nuo varžto ar veržlės. Chromuotas matinis paviršius.

Kamasa Tools Švediška kokybė

Tai Švediška kokybės
Kamasa Tools buvo įkurta 1968 metais, beveik prieš 50 metų. Nuo pat pradžių, kuriant naujus įrankius buvo atsižvelgiama į profesionalių automobilių mechanikų poreikius ir pageidavimus, kartu su Švedijos inžinierių žiniomis ir tikru susidomėjimu funkcija ir kokybe. Štai kodėl visi įrankiai ir dirbtuvių įranga yra aukščiausios kokybės, kuri atitinka griežtus įrankių standartus ir kitus reikalavimus, pagaminti šiuolaikinių pramonės įmonių.
Aukštos kokybės įrankis yra daugiau nei tik įrankis. Be pagrindinių reikalavimų, kaip funkcija ir stiprumas, jie turėtų būti ergonomiškai suprojektuoti ir saugūs naudoti automobilių mechanikams. Jie turėtų tarnauti ilgą laiką ir atlaikyti intensyvų naudojimą purvinose dirbtuvėse. Todėl Kamasa Tools projektuoja ir gamina įrankius ir dirbtuvių įranga, atitinkanti griežčiausius pramonės standartus ir taisykles. Štai keletas pavyzdžių: DIN, CE, IEC, VDE.

Prekės informacija

K2563

Charakteristikos

Prekės tipas
Kombinuotas veržliaraktis su terkšle
Rakto dydis (mm)
11

Specifinė nuoroda

Susijusios prekės

8 kitos tos pačios kategorijos prekės:

To top

Naujos paskyros registravimas

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba atstatyti slaptažodį