• Tik internetu
  • −10%
Fast Charge Slim500 LED darbo žibintas

Fast Charge Slim500 LED darbo žibintas

105,71 €
95,14 € - 10%
Su PVM
Kaina galioja tik perkant internetu.
  • OSRAM Slim500 puikiai tinka profesionaliam ir asmeniniam naudojimui.
  • Su dviem apšvietimo funkcijomis - pagrindinė šviesa iki 500 lm ir žibintuvėlis iki 100 lm, priklausomai nuo užduoties galima gauti reikiamą šviesos srautą.
  • Šį LED šviestuvą lengva nešiotis, neslystantis ir nešvarumus atstumiantis paviršius, integruotas kabliukas ir magnetai, skirti darbui laisvomis rankomis ir lengvai pritvirtinti, todėl idealiai tinka amatų veiklai, automobilių remontui ir kasdieniam naudojimui.
Kiekis
Yra atsargose.
Suruošiame per 2-3 darbo dienas

IL406

Prekės aprašymas

Ši aukštos kokybės OSRAM Slim500 apžiūros šviestuvas puikiai tinka profesionaliam ir asmeniniam naudojimui.
Su dviem apšvietimo funkcijomis - pagrindinė šviesa iki 500 lm ir žibintuvėlis iki 100 lm, priklausomai nuo užduoties galima gauti reikiamą šviesos srautą. Itin plonas dizainas kartu su kelių kampų padėties nustatymu -270° pasukimu ir 180° lankstumu leidžia nukreipti šviesos spindulį tiksliai ten, kur reikia.
Nors kai kurių kitų apžiūros lempučių įkrovimo laikas iki 3 valandų, tačiau greitojo įkrovimo funkcija FAST CHARGE SLIM 500 apžiūros šviestuvas įkraunamas nuo 0% iki 100% tik per maždaug 1 valandą, išlaikydama ilgesnį tarnavimo laiką. apžiūros šviestuvas yra įkraunamas, o integruotas įkrovimo lygio indikatorius rodo esamą akumuliatoriaus būseną. C tipo USB įkrovimo laidas ir atitinkamas maitinimo adapteris yra komplekte.
Pagal IP54 apsaugos laipsnį šis apžiūros šviestuvas turi apsaugą nuo dalelių patekimo ir vandens purslų ir yra išbandyta dėl atsparumo smūgiams pagal IK08.
Šį LED šviestuvą lengva nešiotis, neslystantis ir nešvarumus atstumiantis paviršius, integruotas kabliukas ir magnetai, skirti darbui laisvomis rankomis ir lengvai pritvirtinti, todėl idealiai tinka amatų veiklai, automobilių remontui ir kasdieniam naudojimui. Be to, OSRAM šiam gaminiui suteikia 2 metų garantiją*

Prekės informacija

IL406

Charakteristikos

Prekės tipas
LED darbo žibintas

Specifinė nuoroda

Susijusios prekės

8 kitos tos pačios kategorijos prekės:

To top

Naujos paskyros registravimas

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba atstatyti slaptažodį