• Tik internetu
Elwis Slim 600R darbo žibintas

Elwis Slim 600R darbo žibintas

50,28 €
Su PVM
Kaina galioja tik perkant internetu.
  • Elwis Slim 600R yra universalius, tvirtas ir įkraunamas apžiūros žibintas, leidžiantis vartotojui lengvai keisti šviesos srautą pagal poreikį.
  • Elwis Slim 600R yra sukurtas iš kokybiškų komponentų nuo A iki Z.
Kiekis
Yra atsargose.
Suruošiame per 2-3 darbo dienas.

EL-14057R

Prekės aprašymas

Elwis Slim 600R yra universalius, tvirtas ir įkraunamas apžiūros žibintas, leidžiantis vartotojui lengvai keisti šviesos srautą pagal poreikį. Modelis turi 3 skirtingus liumenų nustatymus. 600, 300 ir 100 liumenų. Skirtingi liumenų nustatymai užtikrina skirtingą eksploatavimo laiką. 2,4 ir 9 valandų. Pilnas įkrovimas atliekamas per 4 valandas.

Tačiau Slim 600R yra ypač pastebimas, nes gali apšviesti sunkiai pasiekiamas vietas, nes gali būti „perlenktas“ 180°, todėl yra sulankstomas darbo žibintas. Sulankstomas variantas suteikia praktiškumo, nes gali būti pritaikytas bet kokiai situacijai / poreikiui.

Magnetinis tvirtinimas. Slim 600R pagal poreikį gali būti naudojamas rankoje arba kaip "laisvų rankų įrangą", nes jį galima lengvai pastatyti ir montuoti ant magnetinių paviršių. Montuoti galima per įmontuotą magnetą arba naudojant įmontuotą kabliuką.

Modelis taip pat turi CRI kokybę > 80, o tai suteikia individualiam vartotojui patogią ir natūralią aukštos kokybės šviesą. Slim 600R taip pat turi IK ir IP klasifikaciją IK07 / IP65, kuri padeda pabrėžti modelio tvirtumą. Slim 600R yra atsparus dulkėms, itin atsparus vandeniui ir puikiai veikia esant sudėtingoms temperatūroms nuo -10°C iki +40°C. Modelis yra gerai subalansuotas ir sveria 270 gramų, o įkraunamas per USB Type-C.

Elwis Slim 600R yra sukurtas iš kokybiškų komponentų nuo A iki Z.

Prekės informacija

EL-14057R

Charakteristikos

Prekės tipas
LED darbo žibintas

Specifinė nuoroda

Susijusios prekės

8 kitos tos pačios kategorijos prekės:

To top

Naujos paskyros registravimas

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba atstatyti slaptažodį