• Tik internetu
Apsauginiai akiniai 3M SecureFit 400 SF401AF

Apsauginiai akiniai SecureFit 400

9,74 €
Su PVM
Kaina galioja tik perkant internetu.

Patogūs 3M SecureFit apsauginiai akiniai su minkštu reguliuojamu nosies tilteliu ir minkštais antgaliais pagerina komfortą ir prigludimą
3M naujoviškos SecureFit slėgio paskirstymo smilkinio srityje dizainas turi išpjovas, kurios užtikrina patogų slėgio išlyginimą. Prispaudžiamoji plokštelė lankstosi ir prisitaiko prie dėvėtojo galvos dydžio.

Kiekis
Yra atsargose.
Suruošiame per 2-4 darbo dienas

62-SF401AF

Prekės aprašymas

  • Patogūs 3M SecureFit apsauginiai akiniai su minkšta reguliuojama nosies pagalvėle ir minkštais antgaliais pagerina komfortą ir prigludimą.
  • 3M naujoviškos SecureFit slėgio paskirstymo smilkinio srityje dizainas turi išpjovas, kurios užtikrina patogų slėgio išlyginimą. Prispaudžiamoji plokštelė lankstosi ir prisitaiko prie dėvėtojo galvos dydžio.
  • 3M Scotchgard Anti-Fog danga užtikrina puikias apsaugos nuo rasojimo ir įbrėžimų savybes (yra tam tikruose modeliuose).
  • Galima rinktis iš įvairių lęšių spalvų.
  • Galimas oranžinės spalvos lęšis mėlynai šviesai blokuoti.
  • Priglundantis dizainas pagerina prigludimo saugumą ir apsaugo nuo slydimo.
  • Plokščios ir lanksčios kojos lengvai derinamos su ausinėmis ir užtikrina tvirtą šoninę apsaugą.
  • Papildomai galima įsigyti putplasčio tarpiklio, kuris padeda apriboti šiukšlių patekimą į akis
  • Papildomai galima įsigyti receptinis įdėklus.

3M SecureFit 400 serijos lengvi iš polikarbonato apsauginiai akiniai be rėmelio. Norėdami padidinti komfortą ir elegantišką dizainą, naudokite 3M SecureFit™ 400 serijos apsauginius akinius. Apsauginiai akiniai sveria vos 19 g, juose yra 3M slėgio paskirstymo technologija, kuri leidžia smilkinio lietimuisi taškams natūraliai prisitaikyti prie asmens galvos dydžio, užtikrinant saugų ir patogų prigludimą. Minkštos, reguliuojamos nosies pagalvėlės suteikia dar didesnį prigludimą ir sumažina slydimą dėl galvos judesių. Plačios lanksčios kojelės ant ausų užtikrina tvirtą šoninę apsaugą ir puikiai dera su ausinėmis. Apgaubiantis dizainas suteikia vartotojui platų matymo lauką. Polikarbonato lęšiai be rėmelio yra su įbrėžimų ir rasojimo apsaugančiomis dangomis, kad padidintų patvarumą ir matomumą.

Prekės informacija

62-SF401AF

Charakteristikos

Prekės tipas
Apsauginiai akiniai

Specifinė nuoroda

Papildančios prekės ir priedai

Susijusios prekės

8 kitos tos pačios kategorijos prekės:

To top

Naujos paskyros registravimas

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba atstatyti slaptažodį