• Tik internetu

Salono šildytuvo komplektas Calix WaveLine 1700W/220V

167,38 €
Su PVM
Kaina galioja tik perkant internetu.

Calix salomo šildytuvo komplektas (Comfort Kit) - tiems, kurie šaltą žiemą nori šilto ir patogaus automobilio salono.

Kiekis
Sandėlyje.
Suruošiame per 2-4 darbo dienas

CX-1620022

Prekės aprašymas

Calix salono šildytuvo komplektai (Comfort Kit) yra sudaryti iš šių komponentų: pajungimo kabelio (MS), įvadinio kabelio (MK), praliginimo kabelio (SK), šakotuvo ir atitinkamo galingumo salono šlidytuvo WaveLine. Kadangi variklio šlidytuvas yra specifinė dalis kiekvienam variklio modeliui, jis yra parenkamas ir užsakomas atskirai.
Calix salono šildytuvo komplektą yra lengva sumontuoti. Minkšta ir lanksčia guma padengtą kabelį yra paprasta nutiesti iš variklio skyriaus į automobilio saloną. Šio praliginimo kabelio su greita jungtimi pagalba yra prijungiamas salono šlidytuvas. Nėra reikalo montuoti paplidomų rozečių, o tai užtikrina paprastą ir lengvą sistemos įrengimą automobliyje

WaveLine yra naujausia plonų salonų šildytuvų serija kurią sukūrė Calix. Ši serija yra ne tik galinga, bet ir turi labai žemą triukšmo lygį, tik 50DBA, o tai yra žymiai mažiau nei turėjo pirmtakas SlimLine. Naujas juodos ir raudonos spalvos derinys puikiai dera salone.
Šildytuvas (orapūtė) turi tris skirtingas galingumo versijas : 1200W, 1700W, 2000W. Jį galima montuoti keliais skirtingais būdais : kronšteino pagalba prisukti, greito montavimo klipso pagalba prisegti ar laikiklio pagalba pastatyti. Pasirinkimas jūsų!
WaveLine šildytuvų serija yra automatiškai prisitaikanti, tai reiškia, kad šildymo galia automatiškai prisiderina prie aplinkos temperatūros. Žinoma ši šildytuvo serija yra patikrinta ir atitinka griežtus elektrosaugos reikalavimus, bei pažymėta S ženklu, reiškiančiu ekstra saugumą.

Prekės informacija

CX-1620022

Charakteristikos

Prekės tipas
Salono šildytuvo komplektas
Įtampa
220 V
Matmenys
195 × 145 × 60 mm
Galingumas (W)
1700

Specifinė nuoroda

Susijusios prekės

8 kitos tos pačios kategorijos prekės:

To top

Naujos paskyros registravimas

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba atstatyti slaptažodį