• Tik internetu
  • −18%
Liqui Moly Syntholi Longtime Plus 0W-30

Liqui Moly Syntholi Longtime Plus 0W-30 variklio alyva

95,80 €
78,55 € - 18%
Su PVM
Kaina galioja tik perkant internetu.

Liqui Moly alyva benzininiams ir dyzeliniams varikliams su „pump-jet“ technologija ir be jos. Specialiai sukurta „Audi“, „Volkswagen“, „Seat“, „Skoda“ transporto priemonėms su techninės priežiūros intervalo pratęsimu (vokiečių santrumpa: WIV). Išbandyta ir saugi naudojant su kataliziniais konverteriais ir turbokompresoriais.
Pagaminta Vokietijoje.

Kiekis
Užsakomoji prekė.
Pristatymo termino teirautis 861151122

LM-1151

Prekės aprašymas

Specialiai sukurtas VW, Audi, SEAT ir SKODA benzininėms ir dyzelinėms transporto priemonės su pailgintais priežiūros intervalais.
Visiškai sintetinė mažo klampumo alyva iš Longlife 2 kartos išlaiko variklį idealiai švarų. Viršija aukštus Volkswagen bandymo reikalavimus. Sumažina kuro sąnaudas pagal vieno iš sunkiausių bandymų Europoje (VRK-L-54-T-96 / MB M 111) daugiau kaip 2,5%, lyginant su nurodyta etalonine alyva. Greitas šalto paleidimo tepimas suteikia puikią variklio dėvėjimosi apsaugą variklio paleidimo ir apšilimo metu.

Synthoil Longtime Plus SAE 0W-30 yra labai moderni, visiškai sintetinė, ilgaamžė variklio alyva, specialiai sukurta atsižvelgiant į naujausius prailgintos techninės priežiūros intervalų reikalavimus. Ši variklio alyva skirta benzininiams ir dyzeliniams varikliams su arba be turbokompresoriaus ir su įpurškimo sistema.
Netradicinio sintetinio pagrindo ir pažangių priedų technologijos derinys užtikrino mažo klampumo variklio alyvą, kuri yra stabili didelei šlyčiai. Šis produktas apsaugo nuo nuosėdų susidarymo ir sumažina trinties nuostolius variklyje, tuo pačiu apsaugodamas jį nuo nusidėvėjimo. Rezultatas - taupomas kuras ir pailgėja variklio tarnavimo laikas.

NAUDOJIMAS

Turi būti laikomasi transporto priemonių ir variklių gamintojų naudojimo instrukcijų.


Svarbu žinotiGali sukelti alergines reakcijas
      Saugos duomenų lapą galima gauti paprašius

Prekės informacija

LM-1151

Charakteristikos

Prekės tipas
Variklinė alyva
VW
503.00
VW
506.00
VW
506.01
ACEA
A1
ACEA
A5
ACEA
B1
ACEA
B5
Klampumas SAE
0W-30
Talpa (l)
5.0

Specifinė nuoroda

Papildančios prekės ir priedai

Susijusios prekės

8 kitos tos pačios kategorijos prekės:

To top

Naujos paskyros registravimas

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba atstatyti slaptažodį