• Online only
  • -10%
Drėgmės sugėriklis ThoMar Air Dry

Drėgmės sugėriklis ThoMar Air Dry

€10.29
€9.26 Save 10%
Tax included
Kaina galioja tik perkant internetu.

Per 2–4 mėnesius gali sugerti iki 800 gramų vandens.
Daugkartinio panaudojimo.

Volume discounts

Quantity Unit discount You Save
5 15% Up to €7.71
9 25% Up to €23.14
Quantity
Sandėlyje.
Usually dispatched in 2 to 7 days

TM-604030

Description

Drėgmės sugėriklis „Air Dry“ sugeria drėgmę iš oro kaip galingas magnetas ir apsaugo nuo rūdžių, pelėsio ar grybelio paliekamų dėmių, užkerta kelią nemaloniems kvapams, apsaugo langus nuo rasojimo ir elektros sistemas nuo neigiamo drėgmės poveikio. Granulės sugeria drėgmę esant ne mažesniam nei 60 % santykiniam oro drėgnumui.

Įjungus automobilio salono vėdinimą, šildymą ar kondicionavimą, pradėjus lyti ar nušvitus saulei automobilio mikroklimatas pasikeičia akimirksniu. Dėl išorės ir salono oro temperatūrų skirtumo drėgmė kondensuojasi ant šaltų stiklų. Drėgmės sugėriklis „Air Dry“ sugeria ore esančią perteklinę drėgmę, todėl langai iš viso nerasoja arba greitai išdžiūsta. Atsižvelgiant į aplinkos drėgnumą ir temperatūrą, sugėriklis išlieka efektyvus 2–4 mėnesius ir gali sugerti iki 800 g vandens, tuomet jį reikia išdžiovinti. Granulėse kaupiantis drėgmei, viršutinė medžiaginė sugėriklio maišelio dalis sudrėksta, o vandeniui nelaidi apatinė plėvelė neleidžia ištekėti surinktam vandeniui.

Naudojimas
Drėgmės sugėriklis iš karto paruoštas naudoti, jį tereikia išimti iš apsauginio maišelio. Ar pasiekta didžiausia 1,6 kg sugėrimo riba nustatoma sugėriklį pasvėrus.

Išdžiovinimas

Drėgmės sugėriklį „Air Dry“ galima išdžiovinti ant radiatoriaus arba saulėje. Drėgmė iš sugėriklio pasišalina iš lėto ir, atsižvelgiant į sugerto vandens kiekį ir šildymą, tai gali trukti nuo kelių dienų iki savaitės. Išdžiūvęs sugėriklis sveria maždaug 1,15 kg. Kad būtų užtikrinta nuolatinė apsauga nuo neigiamo drėgmės poveikio, rekomenduojama pakaitomis naudoti du sugėriklius.

Yra saugus naudoti ir nekelia jokio pavojaus žmonėms ir naminiams gyvūnams.

Gaminio sudėtyje yra druskos. Saugokitės, kad nepatektų į akis.

pavojaus-p1.JPG

Signalinis žodis: Dėmesio
Ženklinimo pavojingi komponentai: Kalcio chloridas

Pavojingumo frazės:
H319 Smarkiai dirgina akis

Atsargumo frazės:
P305 + P351 + P338: PATEKUS Į AKIS: keletą minučių nuolat plaukite vandeniu. Nuimkite kontaktinius lęšius, jei jų yra ir lengva  padaryti. Tęskite skalavimą.
P102: Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. 

Saugos duomenų lapą galima gauti paprašius.

Product Details

TM-604030

Data sheet

Product type
Drėgmės sugėriklis
Svoris (kg)
1

Specific References

Related Products

8 other products in the same category:

To top

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password