• Online only

Polirolis Uno Advanced 250ml.

€22.00
Tax included
Kaina galioja tik perkant internetu.

UNO ADVANCED sujungia neįtikėtiną blizgesį ir itin patvarią apsaugą viename išbaigimo polirolyje. UNO ADVANCED, pašalina nedidelius paviršių netobulumus ir sukuria patvarų apsaugos sluoksnį, kuris užtikrina iki 12 mėnesių apsaugą nuo aplinkos poveikio ir padaro valymą neįtikėtinai lengvą.

Quantity
Tiekėjo sandėlyje.
Usually dispatched in 2 to 7 days

RS-9-ADVANCED25

Description

UNO ADVANCED sujungia savyje neįtikėtiną blizgesį ir itin patvarią apsaugą. Patentuota formulė, sukurta RUPES, pasižymi labai technine mikroabrazyvine technologija, sujungta su naujausia nano apsauga. UNO ADVANCED pašalina nedidelius įvairių paviršių netobulumus, tuo pačiu sukuriant patvarų apsaugos sluoksnį, kuris užtikrina iki 12 mėnesių apsaugą nuo užteršimo ir palengvina valymą.

Naudokite UNO ADVANCED kaip atskirą sprendimą, skirtą švelniai korekcijai, blizgesio pagerinimui ir apsaugai vienu lengvu žingsniu, arba kaip tolesnį veiksmą po agresyvesnio poliravimo mišinio. Bet kuriuo atveju paviršius bus pastebimai blizgesnis ir glotnus. UNO ADVANCED universaliai suderinamas su visų tipų poliravimo mašinomis ir gali būti saugiai naudojamas ant bet kokių neakytų paviršių, įskaitant vienpakopius ir skaidraus sluoksnio dažus, lakus, gelinį sluoksnį, miltelinio dažymo sluoksnį, aliuminį ir kt.

Sėkmingo naudojimo patarimai:

UNO ADVANCED atsiskirs butelyje. Svarbu supurtyti prieš pirmą kartą naudojant ir kiekvieną kartą prieš užnešant ant poliravimo disko. RUPES D-A minkšta kempinė ir D-A švelnus mikropluošto poliravimo diskas rekomenduojamai naudoti šveliai koreguoti ir pagerinti paviršiaus išvaizdą. RUPES D-A vidutinio šiurkštumo vilnos poliravimo padas rekomenduojamas didesniam defektų pašalinimui. UNO ADVANCED sukietės per 4 valandas po panaudojimo. Šiuo laikotarpiu venkite kontakto su vandeniu.

Product Details

RS-9-ADVANCED25

Data sheet

Produktų serija
BigFoot
Product type
Polirolis
Size (ml)
250

Specific References

Complementary products

Related Products

8 other products in the same category:

To top

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password