• Online only
Polirolis Mille Coarse 250ml

Polirolis Mille Coarse 250ml

€15.71
Tax included
Kaina galioja tik perkant internetu.

Šis didelio našumo mišinys yra agresyviausias Mille asortimente ir gali būti derinamas su mėlyna kieta poliravimo kempine arba su šiurkščiu vilnos poliravimo disku, kad pašalintų iki P1500 šlifavimo žymes ir gilesnius defektus bei paliktų vaškavimui paruoštą paviršių

.

Quantity
Tiekėjo sandėlyje.
Usually dispatched in 2 to 7 days

RS-9-BGCOARSE25

Description

Unikalus keturiolikos orbitų per apsisukimą, didelio greičio LK900E Mille poliruoklio judėjimas gali lengvai nustumti poliravimo mišinį per galimybių rubos, todėl gali atsirasti grubus judėjimas, per anksti išdžiūti mišiniai ir nenuspėjami apdailos rezultatai. Dėl didelių įtempimų, sukurtų Mille, reikėjo sukurti visiškai naują mišinio formulę, kuri užtikrintų ilgalaikį poliravimo padų "tepimą" poliravimo ciklo metu ir abrazyvus, kurie galėtų toleruoti greitus krypties pokyčius ir vis tiek užtikrintų aukštos kokybės apdailą. Rezultatas yra RUPES Mille Coarse Compound formulė, specialiai sukurta dirbti su krumpliaračiais varomais judesiais.

Šis didelio našumo mišinys yra agresyviausias Mille asortimente ir gali būti derinamas su mėlyna kieta poliravimo kempine arba su šiurkščiu vilnos poliravimo disku, kad pašalintų iki P1500 šlifavimo žymes ir gilesnius defektus bei paliktų vaškavimui paruoštą paviršių. Idealiai tinka gamybinei detalių aplinkai ir greito pjovimo darbams bei suderinama su dauguma dažų sistemų.

Product Details

RS-9-BGCOARSE25

Data sheet

Produktų serija
BigFoot Mille
Product type
Polirolis
Size (ml)
250

Specific References

Complementary products

Related Products

8 other products in the same category:

To top

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password