• Online only
Atsarginis TYREseal 450 sandariklis

Atsarginis TYREseal 450 sandariklis

€35.57
Tax included
Kaina galioja tik perkant internetu.

OSRAM TYREseal 450 yra padangų sandariklis, kuris gali būti naudojamas kaip originalaus gamintojo padangų sandariklio rinkinio pakaitalas. OSRAM TYREseal 450 leidžia užsandarinti pradūrimus iki 6 mm* naudojant naujausią dalelių gelio technologiją ir iš naujo pripūsti padangą padangų kompresoriumi, pvz., OSRAM TYREinflate 200, 450 arba 1000.

Quantity
Tiekėjo sandėlyje.
Availability Varies - Depends on Stock

OSOTSB450

Description

OSRAM TYREseal KIT sudėtyje yra 450 ml talpos padangų sandariklio buteliukas, padangų kompresorius ir laikymo maišelis. Jis gali būti naudojamas kaip originalaus gamintojo padangų sandariklio rinkinio pakaitalas. OSRAM TYREseal KIT suteikia galimybę užsandarinti padangų pradūrimus iki 6 mm* naudojant naujausią dalelių gelio technologiją ir pripūsti padangą kartu su padangų kompresoriumi.
Užsandarinę padangą su OSRAM TYREseal KIT, galite tęsti kelionę iki 200 km, kad gautumėte atsargines padangas iš autoserviso ar padangų pardavėjo. Norint padangą suremontuoti, padangų sandariklis gali būti vėl nuplaunamas, taip sutaupant išlaidų.
Pažeistą padangą užsandarinti galima greitai ir paprastai, be įrankių ar domkratų, todėl kelionę galėsite tęsti per 10 minučių. Palyginti su putų sandarikliais, OSRAM sandariklio formulė sukurta taip, kad būtų suderinama su transporto priemonės padangų slėgio stebėjimo sistema (TMPS). Dėl vožtuvo praėjimo technologijos, naudojant sandariklį, vožtuvo įdėklo nereikia išimti.
OSRAM TYREseal 450 gali būti naudojamas kaip originalaus gamintojo padangų sandariklio pakaitalas. Kadangi dauguma padangų sandariklių turi būti keičiami kas 5 metus, įskaitant tuos, kurie tiekiami gamykloje automobilyje, OSRAM TYREseal 450 pakeitimo butelis yra idealus būdas pakeisti padangų sandariklį automobilyje pasibaigus galiojimo laikui ir, jei pradurta padanga, užsandarinti ir toliau važiuoti.
OSRAM TYREseal 450 ir OSRAM TYREseal KIT yra OSRAM padangų sandarikliai, kurie naudoja dalelių gelio technologiją padangų pradūrimui sandarinti ir yra gaminami pagal automobilių gamintojų OE standartą. Galima įsigyti kaip rinkinį, t. y. kaip OSRAM TYREseal KIT su sandarikliu, padangų kompresoriumi ir laikymo maišeliu arba kaip OSRAM TYREseal 450, t. y. kaip padangų sandariklio keitimo butelis.

*Padangų sandariklis negali būti naudojamas padangos šoninės sienelės pažeidimams taisyti

Product Details

OSOTSB450

Data sheet

Product type
Sandariklis

Specific References

Complementary products

Related Products

7 other products in the same category:

To top

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password