• Online only
  • -10%
  • Sold Out
Apmušalų ir kilimų valiklis

Apmušalų ir kilimų valiklis

€8.45
€7.60 Save 10%
Tax included
Kaina galioja tik perkant internetu.

Simoniz Upholstery & Carpet Cleaner yra automobilio audinių ir kilimų valiklis, kuris pašalina nešvarumus, dėmes ir blogus kvapus, kad jūsų automobilio salonas atrodytų ir kvepėtų puikiai.

Quantity
Sold Out

31-SAPP0183A

Description

Simoniz Upholstery & Carpet Cleaner yra automobilio audinių ir kilimų valiklis, kuris pašalina nešvarumus, dėmes ir blogus kvapus, kad jūsų automobilio salonas atrodytų ir kvepėtų puikiai.

Dėl galingos valymo formulės ir patogaus šepetėlio-galvutės aplikatoriaus dar niekada nebuvo taip paprasta valyti ir prižiūrėti automobilio kilimus ir apmušalus.

Simoniz Upholstery & Carpet Cleaner greitai nuvalo net kietus ir išdžiūvusius nešvarumus nuo automobilių kilimų ir sėdynių.

Patvari šepetėlio galvutė padeda galingoms valymo putoms prasiskverbti giliai į pluoštus, kad greitai pašalintų dėmes ir audiniai atrodytų taip pat gerai, kaip ir nauji. Jis taip pat pašalina blogus kvapus, kad jūsų automobilis kvepėtų gaiviai ir švariai.

  • Intensyvus gilus valymas greitai įsiskverbia į paviršius, kad pašalintų nešvarumus
  • Greitas dėmių ir nemalonių kvapų pašalinimas
  • Naudokite ant visų kilimų ir apmušalų
  • Greitai džiūsta, nepalikdami lipnių likučių
  • Pašalina kvapus ir palieka gaivų, švarų kvapą 

Savybės ir privalumai

Apdovanojimus pelnęs automobilių kilimų valiklis reguliariai vertinamas kaip geriausias nepriklausomuose bandymuose dėl savo galingos formulės ir be jokių šveitimo pastangų.

Simoniz Upholstery & Carpet Cleaner užtikrina išskirtines valymo savybes, pašalina nešvarumus ir dėmes nuo minkštų paviršių, kad jūsų automobilis atrodytų ir jaustųsi geriausiai.

Dešimtmečiai automobilių priežiūros žinių pateko į kiekvieną Simoniz Upholstery & Carpet Cleaner skardinę, todėl galite būti tikri, kad po naudojimo pasieksite puikių rezultatų.

Pašalindamas dėmes ir blogus kvapus, produktas idealiai tinka visiems kilimams ir minkštiems paviršiams automobilio salone, įskaitant kilimus, sėdynes, apdailą ir bagažinės pamušalus.

Dėl mažai putų ir patogaus šepetėlio galvutės aplikatoriaus apmušalus ir kilimų valiklį lengva tepti ir jis pasiekia rezultatų per kelias minutes.

Jokių likučių – tiesiog švarūs, gaivūs paviršiai, kurie transformuoja jūsų automobilio saloną.

Ir tai dar ne viskas, valiklį galima naudoti ir namuose. Nuo kilimų valymo iki dėmių pakėlimo nuo sofų – produktas tinka įvairioms paskirtims ir yra saugus naudoti ant daugumos minkštų paviršių.

Kaip tai veikia

Valiklis pašalina vidinių paviršių valymo stresą, naudodamas paprastą purškimo, palikimo ir šveitimo veiksmą, kuris garantuoja greitą ir efektyvų valymą. Tada tiesiog nuvalykite ir kiekvieną kartą išsiurbkite, kad pasiektumėte puikių rezultatų.

Prieš naudodami Simoniz Upholstery & Carpet Cleaner, rekomenduojame išsiurbti vietą, kad pašalintumėte laisvą purvą. Tada purškite valiklį tiesiai ant tos vietos, kurią norite išvalyti, leisdami putoms įsigerti į apmušalų pluoštus. Po poros minučių lengvai nušveiskite vietą pritvirtintu aplikatoriaus šepetėliu, naudodami judesį į priekį, kad pašalintumėte nešvarumus iš tankių kilimų pluoštų. Kai būsite patenkinti rezultatu, kad vieta švari, nuvalykite drėgna kempine ar šluoste ir palikite išdžiūti.

Patarimas – galite dar kartą išsiurbti vietą, kad pašalintumėte likučius ir pagreitintumėte džiūvimo laiką.

Atkreipkite dėmesį, kad Simoniz Upholstery Cleaner netinka naudoti zomšos ar nubuko.

Signalinis žodis Pavojus

Pavojingumo frazės
H222 Ypač degus aerozolis.
H229 Slėgis talpykla: kaitinant gali sprogti.
H332 Kenksminga įkvėpus.
H319 Sukelia stiprų akių dirginimą.

Atsargumo frazės
P101 Jei reikalinga medicininė konsultacija, su savimi turėkite produkto talpyklą arba etiketę.
P102 Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. 
P210 Laikyti atokiai nuo karščio, karštų paviršių, kibirkščių, atviros liepsnos ir kitų uždegimo šaltinių. Nerūkyti.
P211 Nepurkšti ant atviros liepsnos ar kito uždegimo šaltinio.
P261 Vengti įkvėpti garų/purslų.
P305+P351+P338 PATEKUS Į AKIS: Kelias minutes atsargiai plauti vandeniu. Pašalinti kontaktinius lęšius, jei yra ir juos lengva padaryti. Tęsti skalavimą.
P410+P412 Saugoti nuo saulės spindulių. Nelaikykite aukštesnėje nei 50°C/122°F temperatūroje.
P501 Turinį/talpą išmesti pagal nacionalinius teisės aktus.

Product Details

31-SAPP0183A

Data sheet

Product type
Paviršių valymas
Size (ml)
400

Specific References

Related Products

8 other products in the same category:

To top

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password