• Tik internetu
  • −10%
H7 lempučių komplektas 55W WhiteVision ultra

H7 lempučių komplektas 55W WhiteVision ultra +W5W X 2

35,00 €
31,50 € - 10%
Su PVM
Kaina galioja tik perkant internetu.

Philips WhiteVision ultra H7, pasižyminti naujausia dangos formule, užtikrina stulbinančią 4200 kelvinų šviesą.
Tai yra balčiausia keliams tinkama halogeninė lemputė Philips asortimente ir puikus pasirinkimas, jei ieškote šaunios, stilingos išvaizdos.

Kiekis
Yra atsargose.
Suruošiame per 2-4 darbo dienas

12972-WVU-SM

Prekės aprašymas

Patobulinti halogeniniai priekiniai žibintai suteikia itin stilingą išvaizdą.

Philips WhiteVision ultra sukurtos vairuotojams, kurie ieško LED apšvietimo stiliaus ir išvaizdos atnaujinimo, bet vairuoja transporto priemonę su halogenine technologija. Dėl naujos ir pažangios stiklo dangos formulės WhiteVision Ultra lemputės yra balčiausios kelių eismo taisyklės, suteikiančios stulbinančią išvaizdą priekinio žibinto atšvaite.

Stulbinantys baltos spalvos priekiniai žibintai, skirti naudoti keliuose, suteikia stilingą išvaizdą.

WhiteVision ultra patobulintos priekinių žibintų lemputės turi ECE sertifikatą. Vairuotojai gali mėgautis ryškia žibintų išvaizda su atitinkančia kelių eismo taisykles legalia lempute. Ji suteikia jums puikų matomumą nepakenkiant saugumui, neakindama priekyje esančio automobilio.

Balčiausios lemputės stilingam vairavimui kelyje

Geresnės ir ryškesnės šviesos leidžia pagerinti našumą kelyje. Dėl optimizuotos didelio tikslumo gijų geometrijos, aukšto slėgio dujų užpildymo, itin tikslios dangos ir aukštos kokybės UV kvarcinio stiklo Philips WhiteVision ultra priekiniai žibintai nustato naujus kelyje leidžiamos baltos šviesos standartus. Sukurti puikiam stiliui ir matomumui, šie priekiniai žibintai suteikia laisvesnio ir linksmesnio vairavimo potyrį.

Nesileiskite į kompromisus dėl saugumo, keiskitės poromis

Tiesiog efektyviau yra keisti abi priekinių žibintų lemputes poromis, o ne tik pakeisite sugedusią. Naujos, modernios lemputės padidino šviesos srautą ir padidino našumą, todėl vairavimas yra saugesnis. Apskritai keitimo poromis privalumų ir pranašumų yra daug: mažiau vargo, sutaupoma išlaidų, išvengiama priekinių žibintų gedimo, ryškesnis ir labiau subalansuotas spindulys, bet svarbiausia – saugumas.

Philips yra didžiausių automobilių gamintojų pasirinkimas

Technologiškai pažangus Philips apšvietimas yra žinomas automobilių pramonėje jau daugiau nei 100 metų. Philips Original Equipment Quality gaminiai yra sukurti ir kuriami laikantis griežtų kokybės kontrolės procesų (įskaitant taikomus ISO standartus), todėl gamybos standartai yra nuolat aukšti. WhiteVision ultra suderinamas su automobilių modeliais iš pagrindinių gamintojų, tokių kaip Audi, BMW, Ford, GM, Toyota ir Volkswagen. Daugiau informacijos rasite gaminio pasirinkimo vadove.

Balta šviesa pagerina matomumą ir komfortą

Naujoji WhiteVision ultra dangos formulė kartu su šaltai balta šviesa žymiai pagerina matomumą naktį ir pagerina vairuotojo komfortą, nes sumažina akių nuovargį. Kai dizainas derina funkcionalumą, mėgaujatės puikia išvaizda ir padidintu vairavimo komfortu.

Iki 60 % geresnis matymas, padidinantis aiškumą

Ilgesnis spindulio raštas, iki 60 % geresnis matymas, palyginti su minimaliu teisiniu standartu, leidžia ne tik geriau matyti kitus eismo dalyvius, bet ir būti jiems geriau matomiems. Tai padidina saugumą ir suteikia daugiau laiko reaguoti į galimus pavojus kelyje.

Prekės informacija

12972-WVU-SM

Charakteristikos

Prekės tipas
H7
Prekės tipas
W5W
Įtampa
12 V

Specifinė nuoroda

Papildančios prekės ir priedai

Susijusios prekės

8 kitos tos pačios kategorijos prekės:

To top

Naujos paskyros registravimas

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba atstatyti slaptažodį