Ratai ir padangos

Jūsų automobilio ratlankiai ir padangos dažnai yra viena brangiausių jūsų automobilio dalių. Išsaugoti savo investicijas, reguliariai valant ir apsaugant, yra protingas pasirinkimas.
SONAX XTREME ratlankių valiklis yra labai efektyvus ratlankių valiklis, galintis pašalinti net sunkiai pašalinamus nešvarumus nuo bet kurio ratlankio.
SONAX XTREME padangų valymo, priežiūros ir apsaugos priemonė, apsaugos nuo įtrūkimų ir išblukimo. Kartu šie produktai suteikia viską, kad jūsų ratai ir padangos būtų švarūs, prižiūrėti ir atkreipiantys dėmesį.

SONAX siūlo pačius geriausius automobilių priežiūros produktus.
  Visus jūsų automobilio priežiūros produktus galima rasti vienoje vietoje. SONAX siūlo vaškus - SONAX XTREME BRILLIANT Wax 1 - vašką naujiems arba poliruotiems dažų paviršiams, vaško ir polirolio hibridus - SONAX XTREME POLISH+WAX 2 Hybrid NPT šiek tiek atmosferos paveiktiems paviršiams, SONAX Xtreme Polish+Wax 3 Hybrid NPT - blizgesį praradusiems dažytiems paviršiams.   Šampūnas SONAX XTREME Wash+Seal, ašalina nešvarumus ir tuo pačiu sandarina dažytus paviršius. Greitai ir net nenaudojant vandens, lengvus nešvarumus pašalinsite su SONAX XTREME Brilliant Shine Detailer. Automobilio plovimui pabandykite SONAX RichFoam šampūną - ypatingai putojantį šampūną, kurį galite naudoti ir su putų purkštuvais. Norėdami atgaivinti išorines, nedažyto plastiko detales, naudokite SONAX XTREME plastiko atnaujinimo gelįSONAX XTREME Metal Polish arba AUTOSOL Metal Polish skirti visų metalinių paviršių valymui ir blizginimui.

SONAX gaminiai yra labai efektyvūs ir atkuria jūsų automobilio spindinčią išvaizdą, pašalina nešvarumus ir  įbrėžimus nuo dažų paviršiaus.

Pasirinkti filtrai

Prekių ženklai

To top

Naujos paskyros registravimas

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba atstatyti slaptažodį