• Tik internetu
Elwis Pro D6 įkraunamas COB darbo žibintas

Elwis Pro D6 įkraunamas COB darbo žibintas

73,23 €
Su PVM
Kaina galioja tik perkant internetu.
  • Tvirtas magnetas laisvų rankų įrangai
  • Integruotas kablys
  • Aukštas CRI
  • Ypatingai tvirta TPE guma ir ABS korpusas
  • Įspėjimo apie išsikrovusį akumuliatorių funkcija
Kiekis
Yra atsargose.
Suruošiame per 2-4 darbo dienas

EL-14056

Prekės aprašymas

Elwis Pro D6 yra dviejų funkcijų įrenginys, siūlantis priekinį pagrindinį žibintą, kurio didžiausia galia 500 liumenų iš 6 W COB LED, ir vieną 3 W SMD LED žibintuvėlį su 140 liumenų galia.

Pagrindiniame degiklio korpuse esantis COB šviesos diodas turi aukštą spalvų perteikimo indeksą (CRI ≥ 95+) ir 6000 K spalvos temperatūrą, kuri suteikia natūralią šviesos spalvą. Didelis CRI reiškia, kad spindulys yra panašus į saulės spindulių, todėl spalvos atrodo aiškesnės žmogaus akiai ir sumažina akių įtampą. Tai kartu su plačiai paplitusia šviesa, dėl plataus reflektoriaus, puikiai tinka atliekant iš arti apžiūros darbus, pavyzdžiui, dažant, nes spalvos matomos tiksliau.

Vienas šviesos diodas, esantis žibintuvėlio galvutėje, taip pat turi aukštą CRI ir suteikia koncentruotą spindulį su išsiliejusia šviesa atliekant užduotis, kai reikia sutelktos šviesos.

Žiūrėlis valdomas guminiu spaudimo mygtuku, esančiu žibinto gale. Kiekvieną kartą paspaudus lemputė perjungiama per deglo lemputę, pagrindinė lemputė maža, pagrindinė lemputė vidutinė, pagrindinė lemputė aukšta ir išjungiama.

Naudodamas įmontuotą įkraunamą 18650 3,7 V 2600 mAh ličio jonų bateriją, D6 veikia iki 2 valandų aukščiausiu nustatymu ir yra lengvai įkraunamas naudojant pridedamą USB įkrovimo laidą. Tiesiog atidarykite galinėje dalyje esantį guminį dangtelį nuo dulkių ir įkiškite laidą į mikro USB prievadą, tada prijunkite USB galą tiesiai į kompiuterio USB prievadą arba prie USB maitinimo / automobilio adapterio. Trys baterijos LED indikatoriai nuolat šviečia, nurodant, kad įrenginys kraunamas, o visi trys ims šviesti žaliai, kai įkrovimas bus baigtas. Įkrovimo laikas yra maždaug 4 valandos.

D6 turi daug būdų, kaip naudotis laisvų rankų įranga, o degiklio pagrinde įtaisytas stiprus magnetas, kuris yra šarnyrinis, todėl žibintuvėlį galima nukreipti į priekį arba atgal 180° kampu. Taip pat degiklio gale yra pakabinamas kablys, kurį galima ištraukti ir pakabinti žibintuvėlį nuo palapinės ar medžio šakos.

Įspėjimo apie išsikrovusią bateriją funkcija sumirksės 5 kartus, kad praneštų naudotojui, kad liko 5 minutės veikimo laiko ir degiklį reikia įkrauti. Komplekte yra atsarginis plastikinis lęšis ir keturios guminės juostos, kad galėtumėte pritaikyti savo žibintuvėlį geltonai, žaliai, violetinei arba švytinčia tamsoje. Spalvos yra tinkamos atskirti du žibintus, jei jūs ir draugas turite tą patį modelį, o šviesa tamsioje juostoje yra naudinga ieškant žibintuvėlio naktį.

Produkto funkcijos

Tvirtas magnetas laisvų rankų įrangai

Integruotas kablys

Aukštas CRI

Ypatingai tvirta TPE guma ir ABS korpusas

Įspėjimo apie išsikrovusį akumuliatorių funkcija

Veikimo režimai

Pagrindinė šviesa žema: 110 liumenų; 7 valandos, 30 minučių veikimo laikas

Pagrindinis šviesos vidurys: 220 liumenų; 3 valandos, 30 minučių veikimo laikas

Pagrindinis šviesos aukštas: 500 liumenų; 2 valandos veikimo laikas

Žiūrėlis: 140 liumenų: 5 valandos veikimo laikas

Elwis Pro D6 yra dviejų funkcijų įrenginys, siūlantis priekinį pagrindinį žibintą, kurio didžiausia galia 500 liumenų iš 6 W COB LED, ir vieną 3 W SMD LED žibintuvėlį su 140 liumenų galia.

Pagrindiniame šviestuvo korpuse esantis COB šviesos diodas turi aukštą spalvų perteikimo indeksą (CRI ≥ 95+) ir 6000 K spalvos temperatūrą, kuri suteikia natūralią šviesos spalvą. Didelis CRI reiškia, kad spindulys yra panašus į saulės spindulius, todėl spalvos atrodo aiškesnės žmogaus akiai ir sumažina akių įtampą. Kartu su plačiai paplitusia šviesa, dėl plataus reflektoriaus, puikiai tinka atliekant iš arti apžiūros darbus iš arti, pavyzdžiui, dažant, nes spalvos matomos tiksliau.

Vienas šviesos diodas, esantis žibintuvėlio galvutėje, taip pat turi aukštą CRI ir suteikia koncentruotą spindulį su išsklaidyta šviesa atliekant užduotis, kai reikia sutelktos šviesos.

Šviestuvas valdomas guminiu spaudimo mygtuku, esančiu šviestuvo gale. Kiekvieną kartą paspaudus lemputė perjungiama į žibintuvėlio režimą, pagrindinė lemputė mažas galingumas, pagrindinė lemputė vidutinis galingumas, pagrindinė lemputė aukštas galingumas ir išjungiama.

Naudodamas įmontuotą įkraunamą 18650 3,7 V 2600 mAh ličio jonų bateriją, D6 veikia iki 2 valandų aukščiausiu nustatymu ir yra lengvai įkraunamas naudojant pridedamą USB įkrovimo laidą. Tiesiog atidarykite galinėje dalyje esantį guminį dangtelį , apsaugą nuo dulkių ir įkiškite laidą į mikro USB prievadą, tada prijunkite USB galą tiesiai į kompiuterio USB prievadą arba prie USB maitinimo / automobilio adapterį. Trys baterijos LED indikatoriai nuolat šviečia, nurodant, kad įrenginys kraunamas, o visi trys ims šviesti žaliai, kai įkrovimas bus baigtas. Įkrovimo laikas yra maždaug 4 valandos.

D6 turi daug būdų, kaip naudoti laisvomis rankomis, o degiklio pagrinde įtaisytas stiprus magnetas, kuris yra šarnyrinis, todėl šviestuvą galima nukreipti į priekį arba atgal 180° kampu. Taip pat šviestuvo gale yra pakabinamas kablys, kurį galima ištraukti ir pakabinti žibintuvėlį nuo palapinės ar medžio šakos.

Įspėjimas apie išsikrovusią bateriją funkcija sumirksės 5 kartus, kad praneštų naudotojui, kad liko 5 minutės veikimo laiko ir šviestuvą reikia įkrauti. Komplekte yra atsarginis plastikinis lęšis ir keturios guminės juostos.

Produkto funkcijos

Tvirtas magnetas darbui laisvomis rankomis

Integruotas kablys

Aukštas CRI

Ypatingai tvirta TPE guma ir ABS korpusas

Įspėjimo apie išsikrovusį akumuliatorių funkcija

Veikimo režimai

Pagrindinė šviesa silpna: 110 liumenų; 7 valandos, 30 minučių veikimo laikas

Pagrindinis šviesos vidutinė: 220 liumenų; 3 valandos, 30 minučių veikimo laikas

Pagrindinis šviesos stipri: 500 liumenų; 2 valandos veikimo laikas

Prožektorius: 140 liumenų: 5 valandos veikimo laikas

Prekės informacija

EL-14056

Charakteristikos

Prekės tipas
LED darbo žibintas

Specifinė nuoroda

Susijusios prekės

8 kitos tos pačios kategorijos prekės:

To top

Naujos paskyros registravimas

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba atstatyti slaptažodį