Kaip išvalyti automobilio dažus. II. Mechaninis valymas

On: person Posted By: Sonax, TS comment Comment: 0 Hit: 1949

Yra daug žmonių, kurie matė, kad jų automobilio dažai atrodo matiniai arba išblukę.

Mechaninis valymo procesas:

Vienas iš svarbiausių dalykų, kurį reikia atsiminti, kai mechaniškai valote dažus, yra užtikrinti, kad paviršius būtų pakankamai "suteptas". Molio ir dirbtinio molio alternatyvos iš prigimties yra gana agresyvios ir sugadins jūsų dažų paviršių, jei nebus tinkamo "tepimo". Visada saugu SONAX Clear Glass purkšti tiek ant SONAX molio disko, tiek ant dažų paviršiaus, kad būtų kuo labiau sumažinta dėmių rizika.
Mechaniškai nukenksmindami dažus, norėsite dirbti kiekvieną skydelį 50 x 50 centimetrų dalimis. Taip užtikrinama, kad SONAX Clear Glass neišdžiūtų ant paviršiaus, kol dar nespėjote jo nuvalyti.
Jei naudojate SONAX molio diską pirmą kartą, norėsite jį panaudoti ne ant dažų. Norėdami tai padaryti, ant automobilio priekinio stiklo užpurskite SONAX stiklo valiklio ir pirmiausia ant to paviršiaus išbandykite diską. Kadangi stiklas yra daug kietesnis ir elastingesnis nei jūsų dažai, jis suminkštins diską nerizikuodamas sugadinti paviršių, ant kurio jis naudojamas.
Dabar atėjo laikas pereiti prie dažų. Užpurkškite didelį kiekį SONAX Clear Glass ir ant disko, ir ant dažyto paviršiaus. Paprastai pakanka maždaug 6–8 paspaudimų, kad būtų galima tinkamai sutepti vieną 50 x 50 centimetrų dalį.
Švelniai nukreipkite savo molio diską pirmyn ir atgal per skyrių, su kuriuo dirbate. Kai pirmą kartą pradėsite sekciją, pastebėsite, kad diskas šiek tiek sugriebia dažus. Taip yra todėl, kad jis sugriebia mikroskopines užteršimo daleles ir jas ištraukia. Sugriebimas sumažės, kai ir toliau valysite tą dažų dalį. Kai diskas sklandžiai slysta per dažus, tai yra geras rodiklis, kad ta dalis yra pakankamai nukenksminta. Naudodami SONAX Ultrafine mikropluošto šluostes, švelniai nuvalykite stiklo valiklio likučius. Jei stiklo valiklis išdžiūvo ir paliko likučių, ant paviršiaus galite tiesiog užpurkšti šiek tiek daugiau SONAX Clear Glass ir švelniai nuvalyti, kad pašalintumėte likučius. Šis valymo procesas taip pat gali būti naudojamas bet kokiems jūsų transporto priemonės stikliniams ar chrominiams paviršiams nuvalyti.
Pakartokite šį procesą likusiam dažų paviršiui, toliau dirbdami 50 x 50 centimetrų dalimis, kol bus nukenksminti visi dažai.

Po mechaninio valymo:

Dabar, kai jūsų dažuose nėra teršalų, patartina dar kartą nuplauti automobilį, kad įsitikintumėte, jog nuo paviršiaus bus pašalinti visi atsipalaidavę teršalai. Tada patartina dažytam paviršiui pritaikyti pasirinktą apsaugą, kad sumažintumėte užteršimo riziką ateityje. Rekomenduojame SONAX CC36 keraminę dangą, nes ji suteiks ne tik neįtikėtinai aukštą apsaugos lygį, bet ir suteiks tą apsaugą labai ilgai!

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*
Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday January February March April May June July August September October November December
To top

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password