• Tik internetu
  • −10%
Užuolaidėlės nuo saulės BMW X6 (E71) 5-DR 2008‐2014

Užuolaidėlės nuo saulės BMW X6 (E71) 5-DR 2008‐2014

134,64 €
121,17 € - 10%
Su PVM
Kaina galioja tik perkant internetu.

Automobilių užuolaidėlės CarShades pagamintos taip, kad tiksliai atitiktų jūsų automobilio markę ir modelį, todėl galėsite lengvai atidaryti langus jų neišimant.

  • Laikykite vaikus ir augintinius vėsiai
  • Apsauga nuo UV spindulių ir akinimo
  • Apsaugo nuo vabzdžių
  • Papildoma apsauga
  • Lengvai montuojami
  • Alternatyva langų tamsinimui
  • Tiekiami visiems galiniams langams

Pagaminta Jungtinėje Karalystėje

Kiekis
Yra atsargose.
Suruošiame per 2-4 darbo dienas

CS-BMW‐X6‐5‐A

Prekės aprašymas

Car Shades užuolaidėlės yra pritaikytos transporto priemonėms, specialiai sukurtos taip, kad greitai ir lengvai priglustų prie jūsų BMW X6 (E71) 5-DR 2008‐2014.

Car Shades suteikia 100 % galinių šoninių langų, bagažinės langų (jei taikoma) ir bagažinės dangčio langų uždengimą, suteikia jūsų automobiliui privatumo ir stiliaus, taip pat apsaugo nuo vabzdžių, ryškių saulės ir UV spindulių.

Car Shades užuolaidėles sumontuosite savo BMW viduje vos per kelias minutes ir taip pat lengvai nuimsite, tai suteikia jums lankstumo, kurio tiesiog nepasieksite su tamsintais stiklais. Kiekviename Car Shades komplekte yra montavimo instrukcija, tvirtinimo spaustukai ir patogus laikymo krepšys.

Car Shades užuolaidėlės ne tik saugo nuo saulės, kad vaikams, naminiams gyvūnėliams ir kitiems galinėse sėdynėse sėdintiems keleiviams būtų malonesnė ir patogesnė kelionė, jie taip pat yra fantastiškas stiliaus priedas. Negana to, "tonuota" Car Shades išvaizda taip pat padidina jūsų automobilio saugumą, slepiantį ant galinių sėdynių likusius daiktus, nesvarbu, ar tai būtų daiktai, kuriuos vežate į savo darbo vietą, pavyzdžiui, nešiojamas kompiuteris, ar tai jūsų naujas pirkinys iš prekybos centro!

Su Car Shades užuolaidėlėmis BMW galinius langus vis tiek galima atidaryti, todėl galite papildomai vėdinti savo automobilį, o saulės spinduliai nepateks ant galinių sėdynių keleivių. Tačiau, kai langai pakeliami, salono temperatūra išlieka žemesnė nei neuždengtame automobilyje, todėl automobilio salono ventiliacija arba oro kondicionavimo sistema gali veikti lėčiau, taupant degalus ir mažinant išmetamųjų teršalų kiekį.

Car Shades užuolaidėlės gaminamos JK ir yra patvirtinti daugelio pirmaujančių transporto priemonių gamintojų.

Privalomas automobilio aksesuaras jums ir jūsų šeimai.

Prekės informacija

CS-BMW‐X6‐5‐A

Charakteristikos

Automobilio gamintojas
BMW
Automobilio modelis
X6 (E71) 5-DR 2008‐2014
Prekės tipas
Užuolaidėlės nuo saulės
Kiekis pakuotėje
6 vnt.

Specifinė nuoroda

Susijusios prekės

8 kitos tos pačios kategorijos prekės:

To top

Naujos paskyros registravimas

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba atstatyti slaptažodį