• Tik internetu

Thule palapinė ant kablio Outset 3-ietė

4 000,00 €
Su PVM
Kaina galioja tik perkant internetu.

Thule Outset palapinė, tvirtinama ant kablio, pagerina jūsų gyvenimo lauke patirtį, nes yra neprilygstamai patogus naudojimas ir puikus pasiekiamumas.

Kiekis
Yra atsargose.
Suruošiame per 2-4 darbo dienas

69-901520

Prekės aprašymas

 Patirkite gyvenimo lauke revoliuciją

Virš žemės esantis „Thule Outset“ siūlo puikią stovyklavimo aplinką ir vietą apsistoti, kurioje nėra purvo, vabzdžių ar nelygios vietovės. Unikalus dizainas leidžia greitai nustatyti ant žemės, todėl galėsite lengvai mėgautis žygio nuotykiais.

 Užtikrina namų komfortą

Su panoraminiu vaizdu ir erdviu interjeru palapinė užtikrina patogią aplinką jums ir jūsų draugams. Prieinamumas yra pagrindinė „Thule Outset“ savybė, nes žemas profilis užtikrina lengvą prieigą visiems, įskaitant vaikus, pagyvenusius žmones ir augintinius.

 Patogumas yra raktas

Palapinei pritvirtinti prie automobilio vilkties reikia tik vieno žmogaus, o tai supaprastina montavimą. Pastatę palapinę paskirties vietoje, tiesiog nuimkite palapinę nuo transporto priemonės, jei norite leistis į dienos kelionę automobiliu. Kad būtų ramu, palapinę galima saugiai užrakinti stovyklavietėje.

 Charakteristikos

  •  Lengva pastatyti – palapinę galima pastatyti per kelias minutes; tiesiog nuimkite kelioninį dangtelį, pritvirtinkite pagrindą ir išskleiskite palapinę.
  • Galima atskirti nuo transporto priemonės - pasirinkite, ar norite naudoti palapinę, pritvirtintą prie savo transporto priemonės, ar atskirai (jei norite naudotis automobiliu, bei palikti stovyklavietę).
  • Patogi vieta apsistoti – erdvus interjeras leidžia sėdėti palapinėje, kuri puikiai tiks patogiam pasibuvimui su draugais ir šeima.
  • Aukščiausios kokybės komfortas – 7 cm storio čiužinys suteikia aukščiausios kokybės komfortą ir gali būti tiesiog paliktas palapinėje, kai būsite pasiruošę susikrauti ir išvykti.
  • Montavimas vienam asmeniui – palapinės ratai leidžia vienam žmogui lengvai ją privežti prie transporto priemonės, o intuityvi montavimo sistema leidžia lengvai pritvirtinti palapinę prie vilkties.
  • Lengva prieiga – yra pakankamai žemas, kad užtikrintų lengvą prieigą visiems, įskaitant vaikus, pagyvenusius žmones ir augintinius.
  • Būkite virš žemės – pakelta platforma apsaugo jus nuo nešvarios, purvinos ir uolėtos žemės.
  • Sprendimas su minimaliu paspaudimu į automobilio kablį – dėl savo vietos automobilio gale, Thule Outset yra puikus pasirinkimas, jei nenorite vežtis bagažo ant transporto priemonės stogo. Jo aerodinaminė padėtis taip pat reiškia, kad ji beveik neturi įtakos degalų sąnaudoms ar akumuliatoriaus sąnaudoms.
  • Panoraminiai vaizdai ir geras vėdinimas – didelės durys ir langai leidžia gerai vėdinti ir atsiveria panoraminiai vaizdai, tačiau, siekiant išlaikyti privatumą, langus galima iš dalies uždengti.
  • Apsauga nuo oro sąlygų – Nuimamas lietaus uždangalas apsaugo jus nuo stichijų.
  • Rakinama – palapinė užsifiksuoja ant automobilio arba ją galima pastatyti nepritvirtinus prie automobilio.
  • Tvarkykite daiktus – tvarkykite daiktus naudodami vidines palapinės kišenes.
  • Visiška prieiga prie bagažinės – palapinę galima palenkti, kad galėtumėte prieiti prie bagažinės.
  • Kelioninis užvalkalas išlaiko palapinę švarią – nuimamas kelioninis užvalkalas išlaiko palapinę sausą ir švarią kelionės metu.

Prekės informacija

69-901520

Charakteristikos

Prekės tipas
Palapinė ant kablio
Svoris (kg)
70.0
Spalva
Tamsi (Dark Slate)
Statinė apkrova (kg)
300
Miegojimui telpa
3 žmonės
Matmenys (išskleistas)
264 x 144 x 178 cm
Matmenys (sulankstytas)
144 x 74 x 90 cm
Lovos pagrindas
225 x 134 cm
Maksimalus vidinis aukštis
113 cm
Arkos audinys
Kvėpuojantis vandeniui atsparus 600 DEN Ripstop poliesteris
Sezonai
Visi

Specifinė nuoroda

Susijusios prekės

3 kitos tos pačios kategorijos prekės:

To top

Naujos paskyros registravimas

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba atstatyti slaptažodį