• Tik internetu
  • −10%
Įbrėžimų šalinimo pasta

Įbrėžimų šalinimo pasta

7,02 €
6,32 € - 10%
Su PVM
Kaina galioja tik perkant internetu.

Simoniz Scratch & Swirl Remover atkurs jūsų automobilio dažų dangą, pašalins netobulumus ir sukurs glotnią išvaizdą. Jis buvo specialiai sukurtas siekiant sumažinti mikroįbrėžimus ir sūkurius ant dažų dangos, kurie laikui bėgant ir plovimo metu gali susidaryti

Kiekis
Užsakomoji prekė.
Įprastai suruošiame per 5-7 darbo dienas.

31-SAPP0187A

Prekės aprašymas

Simoniz Scratch & Swirl Remover atkurs jūsų automobilio dažų dangą, pašalins netobulumus ir sukurs glotnią išvaizdą. Jis buvo specialiai sukurtas siekiant sumažinti mikro įbrėžimus ir sūkurius ant dažų dangos, kurie laikui bėgant ir plovimo metu gali susidaryti.

Įdėjus pastangų plaunant ir vaškuojant automobilį, išlikę sūkurių žymės ir lengvi įbrėžimai gali nuliūdinti. Simoniz Scratch & Swirl Remover yra automobilio įbrėžimų taisymo produktas, kuris atkuria jūsų automobilio dažų dangą, palikdamas lygų, blizgantį paviršių, kuriuo galite didžiuotis.

  • Pašalina paviršiaus įbrėžimus ir sūkurius
  • Sukuria lygų paviršių vaškavimui
  • Galima naudoti paviršiui paruošti poliravimui/dažų perėjimui
  • Be vaško, tirpiklių ir silikono
  • Kad apsaugotumėte iki 12 mėnesių, po naudojimo naudokite Simoniz Original Wax

Savybės ir privalumai

Produktas skirtas naudoti po automobilio plovimo su Simoniz Shampoo & Snow Foam ir prieš tepant naują Simoniz Original Wax sluoksnį.

Simoniz Scratch & Swirl Remover sudėtyje yra mikro abrazyvų, kurie švelniai pašalina sūkurių žymes, lengvus įbrėžimus, teršalus ir oksidaciją nuo dažų paviršiaus.

Kadangi jame nėra tirpiklių ar silikono, produktas yra pakankamai geras kad būtų galima atnaujinti dažus jų nepažeidžiant.

Naudodamas Simoniz Scratch & Swirl Remover, bet kas gali pašalinti lengvus dažų įbrėžimus, nereikalaujant profesionalaus remonto.

Kaip tai veikia

Simoniz Scratch & Swirl Remover sudėtyje yra mikro abrazyvų, kurie susidoroja su įbrėžimais, oksidacija ir teršalais, švelniai jas skaidydami ir pakeldami nuo dažų paviršiaus.

Produktą galima saugiai naudoti ant įvairių medžiagų ir dažytų paviršių.

Naudoti Simoniz Scratch & Swirl Remover yra paprasta ir užtruksite tik kelias minutes, kad apdorotumėte kiekvieną jūsų automobilio paviršių.

Kai dažai bus švarūs ir sausi, visas pažeistas vietas užtepkite Scratch & Swirl Remover minkšta poliravimo šluoste. Tolygiai spauskite, tiesiomis linijomis poliruokite dažų paviršius, tada pašalinkite likučius kita švaria šluoste.

EUH208 Sudėtyje yra 1,2-BENZIZOTIAZOLIN-3-ONE. Gali sukelti alerginę reakciją.
P101 Jei reikalinga medicininė konsultacija, su savimi turėkite produkto talpyklą arba etiketę.
P102 Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.
P501 Turinį/talpą išmesti pagal nacionalinius teisės aktus.

8f2aa8ef3b930264656e251c0e20f6ca.jpg?wistia-4ritfirdwr-1-4ritfirdwr-video-thumbnail=1&image_play_button_size=2x&image_crop_resized=960x540&image_play_button=1&image_play_button_color=b09c12e0

Scratch & Swirl Remover | Simoniz

Prekės informacija

31-SAPP0187A

Charakteristikos

Prekės tipas
Polirolis
Talpa (ml)
475

Specifinė nuoroda

Papildančios prekės ir priedai

Susijusios prekės

8 kitos tos pačios kategorijos prekės:

To top

Naujos paskyros registravimas

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba atstatyti slaptažodį