• Tik internetu
  • −15%
Purškiama keraminė danga Sonax PRIFILINE

Purškiama keraminė danga Sonax PRIFILINE

105,03 €
89,27 € - 15%
Su PVM
Kaina galioja tik perkant internetu.

SONAX purškima keraminė danga suteikia veidrodinį blizgesį ir patvarią apsaugą, visa tai nenaudojant daug pastamgų. SONAX Ceramic Spray Coating apsaugo paviršių nuo teršalų ir sukuria hidrofobinį efektą. Be to, SONAX Ceramic Spray Coating yra paprasta naudoti ir suteikia apsaugą iki keturių mėnesių.

Kiekis
Užsakomoji prekė.
Pristatymo termino teirautis 861151122

SO-257-500

Prekės aprašymas

SONAX purškima keraminė danga suteikia veidrodinį blizgesį ir patvarią apsaugą, visa tai nenaudojant daug pastamgų. SONAX Ceramic Spray Coating apsaugo paviršių nuo teršalų ir sukuria hidrofobinį efektą. Naudokite SONAX Ceramic Spray Coating dangą, kad atnaujintumėte esamus keraminius sandariklius ilgesniam laikui naudojant Si-Carbon technologiją. Be to, SONAX Ceramic Spray Coating yra paprasta naudoti ir suteikia apsaugą iki keturių mėnesių.

Keraminės dangos yra dangos, kurias visi nori pasakyti, kad turi. Jos suteikia puikų blizgesį ir dar didesnę apsaugą bei yra "karščiausia" danga profesionalų tarpe. Tačiau keraminės dangos padengimas gali užtrukti ir paprastai yra skirtas labiau pažengusiems detalizuotojams. Tačiau naudojant SONAX keraminę purškimo dangą, bet kuris bet kokio lygio detalizuotojas gali išbandyti keramikos galią, naudodamas šį lengvai naudojamą gaminį.

Dėl specialiai sukurtos Si-Carbon technologijos SONAX keraminė purškima danga užtikrina ilgalaikį sandarumą. Ši technologija leidžia paviršiui būti aksomiškai minkštu liesti. Paviršius ne tik atrodys glotnus, bet ir spindės veidrodiniu blizgesiu – ir tam net nereikės atlikti didelio poliravimo darbo.

SONAX Ceramic Spray Coating danga ne tik suteikia glotnią ir spindinčią išvaizdą, bet ir apsaugo apdorotą paviršių nuo aplinkos teršalų, tokių kaip nešvarumai, vabzdžiai, kelių druska, purvas ir kt. Šis keraminis purškalas taip pat suteikia vandens lašelių formavimo savybių, kad vanduo galėtų susidaryti rutuliukais ir nusileisti nuo paviršiaus, taip išvengiant vandens dėmių susidarymo.

SONAX Ceramic Spray Coating dangą galima naudoti ne tik kaip atskirą produktą, bet ir atnaujinti esamus keraminius sandariklius. Lengvai paskleidžiamas, patogus purškimas, dengimo keramine danga darbą atliksite per pusę greičiau, tuo pačiu užtikrinant apsaugą iki keturių mėnesių. Su SONAX Ceramic Spray Coating danga, jūsų automobilio plovimas bus švaresnis.

Prekės informacija

SO-257-500

Charakteristikos

Produktų serija
Sonax Profiline
Prekės tipas
Vaškas / danga / blizgiklis
Paskirtis
Profesionaliam naudojimui
Talpa (l)
5.0

Specifinė nuoroda

Papildančios prekės ir priedai

Susijusios prekės

8 kitos tos pačios kategorijos prekės:

To top

Naujos paskyros registravimas

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba atstatyti slaptažodį