• Tik internetu
Polirolis Coarse Rotary 1l.

Polirolis Coarse Rotary 1l.

37,91 €
Su PVM
Kaina galioja tik perkant internetu.

Rotacinėms poliravimo mašinoms BigFoot skirti poliravimo mišiniai yra specialiai sukurti siekiant maksimalaus RUPES LH19E įrenginio efektyvumo. Jis yra saugus dažymo dirbtuvėms ir tinka visų tipų automobilio dažams, apdailai ar OEM.

Coarse Rotary yra didelio našumo mišinys, rekomenduojamas pirmajam poliravimo žingsniui.

Kiekis
Yra atsargose.
Suruošiame per 2-4 darbo dienas

RS-9-BRCOARSE

Prekės aprašymas

9.BRCOARSE

Rotacinėms poliravimo mašinoms BigFoot skirti poliravimo mišiniai yra specialiai sukurti siekiant maksimalaus RUPES LH19E įrenginio efektyvumo. Jis yra saugus dažymo dirbtuvėms ir tinka visų tipų automobilio dažams, apdailai ar OEM. Tai idealus produktas norint gauti gerą greito poliravimo ir gerą apdailos derinį. Coarse Rotary yra didelio našumo mišinys, rekomenduojamas pirmajam poliravimo žingsniui. Jo grūdeliai yra „agresyviausi“ iš BigFoot abrazyvinių medžiagų ir naudojami greitam defektų ir įbrėžimų pašalinimui. Tuo pačiu metu piliravimo junginys labai efektyviai atkuria dažus ir sukuria aukštą blizgesį.

BigFoot abrazyviniai junginiai yra nuodugnių tyrimų ir bandymų rezultatas ir susideda iš aukštos kokybės abrazyvinių mišinių, kuriuose nėra silikono . Jiems reikalinga unikali formulė, užtikrinanti, kad produktas turi puikų klampumo ir agresyvumo derinį. Dėl šių unikalių kompozicijų gaunamas produktas, kurio konsistencija suteikia geriausią įmanomą sprendimą tolygiai paskirstyti ant poliravimo paviršiaus.

Prekės informacija

RS-9-BRCOARSE

Charakteristikos

Produktų serija
BigFoot
Prekės tipas
Polirolis
Talpa (ml)
1000

Specifinė nuoroda

Papildančios prekės ir priedai

Susijusios prekės

8 kitos tos pačios kategorijos prekės:

To top

Naujos paskyros registravimas

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba atstatyti slaptažodį