• Tik internetu
Polirolis Mille Coarse 1l.

Polirolis Mille Coarse 1l.

53,48 €
Su PVM
Kaina galioja tik perkant internetu.

Šis didelio našumo mišinys yra agresyviausias Mille asortimente ir gali būti derinamas su mėlyna kieta poliravimo kempine arba su šiurkščiu vilnos poliravimo disku, kad pašalintų iki P1500 šlifavimo žymes ir gilesnius defektus bei paliktų vaškavimui paruoštą paviršių.

Kiekis
Užsakomoji prekė.
Pristatymo termino teirautis 861151122

RS-9-BGCOARSE

Prekės aprašymas

Unikalus keturiolikos orbitų per apsisukimą, didelio greičio LK900E Mille poliruoklio judėjimas gali lengvai nustumti poliravimo mišinį per galimybių rubos, todėl gali atsirasti grubus judėjimas, per anksti išdžiūti mišiniai ir nenuspėjami apdailos rezultatai. Dėl didelių įtempimų, sukurtų Mille, reikėjo sukurti visiškai naują mišinio formulę, kuri užtikrintų ilgalaikį poliravimo padų "tepimą" poliravimo ciklo metu ir abrazyvus, kurie galėtų toleruoti greitus krypties pokyčius ir vis tiek užtikrintų aukštos kokybės apdailą. Rezultatas yra RUPES Mille Coarse Compound formulė, specialiai sukurta dirbti su krumpliaračiais varomais judesiais.

Šis didelio našumo mišinys yra agresyviausias Mille asortimente ir gali būti derinamas su mėlyna kieta poliravimo kempine arba su šiurkščiu vilnos poliravimo disku, kad pašalintų iki P1500 šlifavimo žymes ir gilesnius defektus bei paliktų vaškavimui paruoštą paviršių. Idealiai tinka gamybinei detalių aplinkai ir greito pjovimo darbams bei suderinama su dauguma dažų sistemų.

Prekės informacija

RS-9-BGCOARSE

Charakteristikos

Produktų serija
BigFoot Mille
Prekės tipas
Polirolis
Talpa (ml)
1000

Specifinė nuoroda

Papildančios prekės ir priedai

Susijusios prekės

8 kitos tos pačios kategorijos prekės:

To top

Naujos paskyros registravimas

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba atstatyti slaptažodį