• Tik internetu
  • −15%
Oro kompresorius OSRAM Tyreinflate 2000

Oro kompresorius OSRAM Tyreinflate 2000

101,77 €
86,51 € - 15%
Su PVM
Kaina galioja tik perkant internetu.

Įkraunamas padangų kompresorius su pašviečiamu skaitmeniniu ekranu, leidžiantis lengviau ir tiksliau išmatuoti slėgį ir padangų pripūtimą, rodantis slėgio vertes BAR, kPA ir PSI.
OSRAM TYREinflate 2000 turi vidinę atmintį ir atminties funkcijos dėka galima užprogramuoti ir išsaugoti iki keturių skirtingų padangų slėgio reikšmių.
Jame taip pat yra automatinio sustabdymo funkcija.
Powerbank funkcijos dėka OSRAM TYREinflate 2000 taip pat gali būti naudojamas kaip įkroviklis elektroniniams prietaisams, pvz. mobiliam telefonui.
Be to, integruota žibintuvėlio funkcija gali apšviesti naktį arba esant prastam apšvietimui.

Kiekis
Yra atsargose.
Suruošiame per 2-3 darbo dienas

OSOTIR2000

Prekės aprašymas

OSRAM TYREinflate 2000 yra įkraunamas padangų kompresorius su pašviečiamu skaitmeniniu ekranu, leidžiantis lengviau ir tiksliau išmatuoti slėgį ir padangų pripūtimą, rodantis slėgio vertes BAR, kPA ir PSI.
OSRAM TYREinflate 2000 turi vidinę atmintį ir atminties funkcijos dėka galima užprogramuoti ir išsaugoti iki keturių skirtingų padangų slėgio reikšmių.
Jame taip pat yra automatinio sustabdymo funkcija: OSRAM TYREinflate 2000 automatiškai sustoja, kai pasiekiamas teisingas ir iš anksto nustatytas slėgis. Naudojant pridedamą USB kabelį, OSRAM TYREinflate 2000 yra įkraunamas, jo nereikia maitinti iš 12 V lizdo, todėl jis skirtas ne tik automobilių padangoms pripūsti, bet taip pat gali būti naudojamas pripūsti dviračių, motorolerių ir motociklų padangas. Dėl lengvo ir kompaktiško dizaino jis idealiai tinka naudoti kelyje ir gali būti pasiimtas beveik visur. Su pridėtu maišeliu tiesiog laikykite automobilio pirštinių skyriuje, krepšyje ar kuprinėje. Komplekte yra laikiklis, skirtas montuoti ir laikyti ant dviračio. Powerbank funkcijos dėka OSRAM TYREinflate 2000 taip pat gali būti naudojamas kaip įkroviklis elektroniniams prietaisams, pvz. mobiliam telefonui. Be to, integruota žibintuvėlio funkcija gali apšviesti naktį arba esant prastam apšvietimui. Taip pat pridedamas 2 dalių adapterių rinkinys, kurį galima naudoti kaip dviračių, kamuolių ir kitų pripučiamų su Presta vožtuvais jungtį.

OSRAM šiam produktui suteikia 2 metų garantiją*.

* Tikslias sąlygas rasite: www.osram.com/am-guarantee

Prekės informacija

OSOTIR2000

Charakteristikos

Prekės tipas
Oro kompresorius
Našumas
N/D

Specifinė nuoroda

Papildančios prekės ir priedai

Susijusios prekės

7 kitos tos pačios kategorijos prekės:

To top

Naujos paskyros registravimas

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba atstatyti slaptažodį