Mikropluošto poliravimo diskas 80/100mm

Mikropluošto poliravimo diskas 80/100mm

Kaina galioja tik perkant internetu.

Mikropluošto poliravimo diskas yra skirtas pašalinti gilias sūkurines žymes, įbrėžimus ir oksidaciją iš bet kokių spalvotų dažų.

Kiekis
Suruošiame per 2-4 darbo dienas

RS-9-BF100FH

Prekės aprašymas

9.BF serija FH

Šiurkštus mikropluošto poliravimo diskas yra skirtas pašalinti gilias sūkurines žymes, įbrėžimus ir oksidaciją iš bet kokių spalvotų dažų. Jie yra idealus atsitiktinių orbitinių poliravimo mašinėlių (DA) priedas. poliravimo versija turi mažiau tankų mikropluoštą ir puikiai tinka naudoti su didelio našumo D-A COARSE poliravimo junginiu (poliroliu). Specialus mikropluoštas leidžia užtikrinti tikrąją naudojamo gaminio korekcijos galią ir maksimalų padengimą, kad būtų pasiekti aukščiausios kokybės rezultatai ant keraminio lako.

Unikalus mikropluoštas sukurtas taip, kad užtikrintų aukštos kokybės poliravimo efektą ant kietų dažų. Vientisa suformuota struktūra suteikia "BigFoot Microfiber Pads" stiprumo dirbti su didelio skersmens orbitiniu judėjimu, kurį sukūrė RUPES, o patentuotos spiralinės angos yra išdėstytos tam tikru lanku, kad jos susijungtų su ventiliacijos angomis ant poliravimo padų, prie kurių jie pritvirtinti, ir sumažintų šilumos kaupimąsi ant poliravimo paviršiaus.

Prekės informacija

RS-9-BF100FH

Charakteristikos

Produktų serija
Rupes 9.BF Series FH
Prekės tipas
Poliravimo diskas
Kiekis pakuotėje
1 vnt.
Paskirtis
Profesionaliam naudojimui
Paskirtis
Orbitinėms poliravimo mašinoms
Disko skersmuo (mm)
100
Disko paviršius
Lygus

Specifinė nuoroda

Papildančios prekės ir priedai

Susijusios prekės

8 kitos tos pačios kategorijos prekės:

To top

Naujos paskyros registravimas

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba atstatyti slaptažodį