• Tik internetu
  • −18%
Liqui Moly Molygen 5W50

Liqui Moly Molygen 5W-50 variklio alyva

59,29 €
48,62 € - 18%
Su PVM
Kaina galioja tik perkant internetu.

MOLYGEN 5W-50 alyva - optimalus pasirinkimas šiuolaikinėms transporto priemonėms su benzininiais ir dyzeliniais varikliais su kelių vožtuvų technologija ir turbokompresoriais. Ypatinga variklio apsauga ir vertės išsaugojimas esant ilgiems alyvos keitimo intervalams ir ypatingiems variklio reikalavimams. Pagaminta Vokietijoje.

Kiekis
Yra atsargose.
Suruošiame per 2-4 darbo dienas

LM-2543

Prekės aprašymas

Liqui Moly Molygen SAE 5W-50 yra specialiai sukurta aukštos kokybės, mažos trinties variklio alyva, skirta naudoti ištisus metus. Sintetinių bazinių alyvų ir pažangių priedų technologijos derinys, taip pat specialus Molygen priedas užtikrina, kad variklio alyva yra mažo klampumo ir turi didelį šlyties stabilumą ir patikimai apsaugo nuo nuosėdų susidarymo, žymiai sumažina trinties nuostolius variklyje ir užtikrina optimalią apsaugą nuo nusidėvėjimo. Tai leidžia sutaupyti degalų ir pailginti variklio tarnavimo laiko. Liqui Moly Molygen SAE 5W-50 rekomenduojama benzininiams ir dyzeliniams varikliams, įskaitant variklius su turbokompresoriais ir kataliziniais konverteriais.

NAUDOJIMAS

Turi būti laikomasi transporto priemonės ir variklių gamintojų naudojimo instrukcijų. Galima maišyti su visomis komerciškai prieinamomis variklio alyvomis. Optimalus veikimas tik tada, kai naudojamas atskirai.


Svarbu žinotiGali sukelti alergines reakcijas

      Saugos duomenų lapą galima gauti paprašius

Prekės informacija

LM-2543

Charakteristikos

Prekės tipas
Variklinė alyva
VW
505.00
VW
502.00
MB
229.1
API
SJ
ACEA
A3
ACEA
B3
Klampumas SAE
5W-50
Talpa (l)
4.0

Specifinė nuoroda

Papildančios prekės ir priedai

Susijusios prekės

8 kitos tos pačios kategorijos prekės:

To top

Naujos paskyros registravimas

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba atstatyti slaptažodį