• Tik internetu
  • −5%
  • Išparduota
Baterijų įkroviklis NOCO GENIUS10

10A baterijų įkroviklis NOCO GENIUS10

200,00 €
190,00 € - 5%
Su PVM
Kaina galioja tik perkant internetu.

Pristatome visiškai naują GENIUS10 – vieną galingiausių, našiausių, energiją taupančių ir kompaktiškų įkroviklių. GENIUS10 yra 6 voltų ir 12 voltų akumuliatorių įkroviklis, akumuliatorių priežiūros priemonė ir akumuliatoriaus desulfiatorius, kurio galia yra 10 amperų, skirtas rūgštiniams automobiliams, jūriniams ir gilaus ciklo akumuliatoriams, įskaitant užtvindytus, gelinius, AGM ir nereikalaujančius priežiūros, plius ličio jonų baterijas.

Kiekis
Išparduota

NOCO-G10EU

Prekės aprašymas

Pristatome visiškai naują GENIUS10 – vieną galingiausių, našiausių, energiją taupančių ir kompaktiškų įkroviklių. GENIUS10 yra 6 voltų ir 12 voltų akumuliatorių įkroviklis, akumuliatorių priežiūros priemonė ir akumuliatoriaus desulfiatorius, kurio galia yra 10 amperų, skirta rūgštiniams automobiliams, jūriniams ir gilaus ciklo akumuliatoriams, įskaitant užtvindytus, gelinius, AGM ir nereikalaujančius priežiūros, plius ličio jonų baterijas.

  • Nuveik daugiau su Genius – Sukurta 6 voltų ir 12 voltų švino rūgšties automobilių, jūrų ir gilaus ciklo akumuliatoriams, įskaitant užtvindytus, gelinius, AGM ir nereikalaujančius priežiūros bei ličio jonų akumuliatorius.
  • Mėgaukitės tiksliu įkrovimu – integruotas šilumos jutiklis aptinka aplinkos temperatūrą ir keičia įkrovimą, kad būtų išvengta per didelio įkrovimo karšto klimato sąlygomis ir per mažo įkrovimo šalto klimato sąlygomis.
  • Įkraukite išsikrovusias baterijas – įkrauna tik 1 volto išsikrovusias baterijas. Arba naudokite visiškai naują jėgos režimą, kuris leidžia valdyti ir rankiniu būdu pradėti krauti išsikrovusias baterijas iki nulio voltų.
  • Paprasta nustatyti ir naudoti – įjunkite, prijunkite prie akumuliatoriaus, pasirinkite įkrovimo režimą ir pradėkite krauti akumuliatorių. Visiškai automatinis, be rūpesčių akumuliatoriaus įkroviklis, skirtas naudoti ištisus metus.
  • Atkurkite akumuliatorių – aptinka sulfataciją ir rūgščių sluoksniavimąsi ir atkuria prarastą našumą, kad variklis užvestų stipriau ir pailgėtų akumuliatoriaus veikimo laikas.
  • Suderinamas su visų tipų transporto priemonėmis – įkraukite ir prižiūrėkite automobilius, motociklus, vejapjoves, keturračius, traktorius, sunkvežimius, visureigius, katerius, klasikinius automobilius, hot rodus ir kt.

Prekės informacija

NOCO-G10EU

Charakteristikos

Prekės tipas
Akumuliatoriaus įkroviklis
Įtampa
12 V
Įtampa
6 V
Svoris (kg)
1.5
Akumuliatoriaus talpa (Ah)
≤ 240 (12V)
Akumuliatoriaus talpa (Ah)
≤ 240 (6V)
Garantija (mėn)
24
Įkrovimo srovė (Daugiausia)
10.0 A
Akumuliatorių tipai
WET, Ca/Ca, AGM, GEL, EFB, LiFePO₄
Taikymo sritis
Lengvieji automobiliai
Taikymo sritis
Komerciniai automobiliai
Taikymo sritis
Mototechnika
Laidai
Paprasta naudoti iki –20 °C

Specifinė nuoroda

Susijusios prekės

8 kitos tos pačios kategorijos prekės:

To top

Naujos paskyros registravimas

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba atstatyti slaptažodį