• Tik internetu
  • −5%
Baterijų įkroviklis NOCO GENIUS5

5A baterijų įkroviklis NOCO GENIUS5

112,00 €
106,40 € - 5%
Su PVM
Kaina galioja tik perkant internetu.

Pristatome visiškai naują GENIUS5 – vieną galingiausių, našiausių, energiją taupančių ir kompaktiškų įkroviklių. GENIUS1 yra 6 voltų ir 12 voltų akumuliatorių įkroviklis, akumuliatorių priežiūros priemonė ir akumuliatoriaus desulfiatorius, kurio galia yra 5 amperai, skirtas rūgštiniams automobiliams, jūriniams ir gilaus ciklo akumuliatoriams, įskaitant užtvindytus, gelinius, AGM ir nereikalaujančius priežiūros, plius ličio jonų baterijas.

Kiekis
Užsakomoji prekė.
Pristatymo termino teirautis 861151122

NOCO-G5EU

Prekės aprašymas

Pristatome visiškai naują GENIUS5 – vieną galingiausių, našiausių, energiją taupančių ir kompaktiškų įkroviklių. GENIUS10 yra 6 voltų ir 12 voltų akumuliatorių įkroviklis, akumuliatorių priežiūros priemonė ir akumuliatoriaus desulfiatorius, kurio galia yra 5 amperai, skirta rūgštiniams automobiliams, jūriniams ir gilaus ciklo akumuliatoriams, įskaitant užtvindytus, gelinius, AGM ir nereikalaujančius priežiūros, plius ličio jonų baterijas.

  • Nuveik daugiau su Genius – Sukurta 6 voltų ir 12 voltų švino rūgšties automobilių, jūrų ir gilaus ciklo akumuliatoriams, įskaitant užtvindytus, gelinius, AGM ir nereikalaujančius priežiūros bei ličio jonų akumuliatorius.
  • Mėgaukitės tiksliu įkrovimu – integruotas šilumos jutiklis aptinka aplinkos temperatūrą ir keičia įkrovimą, kad būtų išvengta per didelio įkrovimo karšto klimato sąlygomis ir per mažo įkrovimo šalto klimato sąlygomis.
  • Įkraukite išsikrovusias baterijas – įkrauna tik 1 volto išsikrovusias baterijas. Arba naudokite visiškai naują jėgos režimą, kuris leidžia valdyti ir rankiniu būdu pradėti krauti išsikrovusias baterijas iki nulio voltų.
  • Paprasta nustatyti ir naudoti – įjunkite, prijunkite prie akumuliatoriaus, pasirinkite įkrovimo režimą ir pradėkite krauti akumuliatorių. Visiškai automatinis, be rūpesčių akumuliatoriaus įkroviklis, skirtas naudoti ištisus metus.
  • Atkurkite akumuliatorių – aptinka sulfataciją ir rūgščių sluoksniavimąsi ir atkuria prarastą našumą, kad variklis užvestų stipriau ir pailgėtų akumuliatoriaus veikimo laikas.
  • Suderinamas su visų tipų transporto priemonėmis – įkraukite ir prižiūrėkite automobilius, motociklus, vejapjoves, keturračius, traktorius, sunkvežimius, visureigius, katerius, klasikinius automobilius, hot rodus ir kt.

Prekės informacija

NOCO-G5EU

Charakteristikos

Prekės tipas
Akumuliatoriaus įkroviklis
Įtampa
12 V
Įtampa
6 V
Svoris (kg)
0.7
Akumuliatoriaus talpa (Ah)
≤ 120 (12V)
Akumuliatoriaus talpa (Ah)
≤ 120 (6V)
Garantija (mėn)
24
Įkrovimo srovė (Daugiausia)
5.0 A
Akumuliatorių tipai
WET, Ca/Ca, AGM, GEL, EFB, LiFePO₄
Taikymo sritis
Lengvieji automobiliai
Taikymo sritis
Vandens transportas
Taikymo sritis
Mototechnika
Aplinkos temperatūra
-20 °C iki +40 °C

Specifinė nuoroda

Priedai ir instrukcijos

Parsisiųsti

NOCO GENIUS5 TDS

Techninių duomenų lapas (EN)

Parsisiųsti (2.8MB)

Susijusios prekės

8 kitos tos pačios kategorijos prekės:

To top

Naujos paskyros registravimas

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba atstatyti slaptažodį