Padangų ir ratlankių plovimas prieš sezoninį sandėliavimą

Paskelbta: person Paskelbė: TS comment Komentarų: 0 Peržiūrų: 3068

Jau prasidėjo balandis ir daugelio vairuotojų galvose ima suktis mintis apie padangų keitimą.

Prieš perkeliant žiemines padangas į sandėlį laukti ateinančio rudens, patartina padangas ir ratlankius kruopščiai nuplauti SONAX produktais.

Keičiant žieminius ratus verta kruopščiai juos nuvalyti, nes nešvarių ratlankių sandėliavimas blogiausiu atveju gali sukelti ratlankio paviršiaus oksidaciją, o ant padangų likę nešvarumai savo ruožtu kenkia padangoms. Be to, rudenį, kai ateina metas keisti į žiemines padangas, viskas bus švaru ir paruošta.

Veiksmingas ratlankių valiklis yra svarbiausia

Veiksmingas, surišantis ploviklis veikia net sunkiai įveikiamus nešvarumus ir yra švelnus paviršiams. SONAX asortimente esantis Beast Wheel Cleanse ir profesionalus PROFILINE Red Max yra ratlankių plovikliai be rūgščių, tinkami visų rūšių ratlankiams.

Vartotojui draugiškas SONAX Beast Wheel Cleanse yra puikus pagalbininkas valant ratlankius, nes galingas ir kvapnus produktas tinkamas naudoti ant visų plieninių ir lengvojo lydinio ratlankių, lakuotų, chromuotų, poliruotų ir matinių ratlankių. Ratlankio ploviklis, reaguodamas su nešvarumais, nusidažo raudona spalva. Beast Wheel Cleanse ratlankio ploviklio galima įsigyti patogiame 1 litro purkštuvo buteliuke, taip pat 5 litrų talpos bakelyje.

Red Max iš SONAX PROFILINE serijos, orientuotas į profesionalius vartotojus, yra galingiausias ratlankių valiklis be rūgščių. Kaip ir Beast, Red Max reaguodamas su nešvarumais esančiais ant ratlankio paviršius tampa intensyviai raudonos/violetinės spalvos. Produktas parduodamas penkių litrų talpos bakelyje. Yra su išpylimo snapeliu, kuris palengvina medžiagos dozavimą į purkštuvą.

Taip galite nuplauti padangas ir ratlankius

1. Padangas nuplaukite automobilio šampūno tirpalu ir gerai nuskalaukite vandeniu. Jei naudojate aukšto slėgio plovimo mašiną, nenaudokite viso slėgio ir plaukite padangas iš didesnio atstumo. Leiskite išdžiūti.

2. Gausiai ir tolygiai užpurkškite ratlankio ploviklio ant ratlankio paviršiaus.

3. Palikite veikti ne ilgiau kaip 4 minutes (žiūrėkite rekomendacijas). Reaguojant su nešvarumais ploviklio spalva pasikeičia į intensyviai raudoną/violetinę.

4. Jei pageidaujate, paviršių valymui naudokite ratlankių plovimo šepetį. Patogaus šepečio pagalba galite pasiekti net ankščiausias ir sunkiai pasiekiamas vietas. Būtinai mūvėkite apsaugines pirštines.

5. Nuplaukite dideliu kiekiu vandens.

6. Prieš supakuodami padangas į padangų maišus, leiskite padangoms tinkamai išdžiūti.

N.B! Nenaudokite ratlankių valiklių tiesioginiuose saulės spinduliuose arba ant šiltų ratlankių. Neleiskite išdžiūti ant ratlankių paviršiaus. Saugokite nuo užšalimo.

Komentarai

Komentarų nėra!

Parašykite komentarą

Jūsų el. pašto adresas nebus paskelbtas. Privalomi laukai yra pažymėti*
Sekmadienis Pirmadienis Antradienis Trečiadienis Ketvirtadienis Penktadienis Šeštadienis Sausis Vasaris Kovas Balandis Gegužė Birželis Liepa Rugpjūtis Rugsėjis Spalis Lapkritis Gruodis
To top

Naujos paskyros registravimas

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba atstatyti slaptažodį