SONAX Beast nugalėjo Auto Bild ratlankių plovimo teste

Paskelbta: person Paskelbė: Tomas Šimkonis comment Komentarų: 0 Peržiūrų: 16597

Vokietijos automobilių žurnalai Auto Bild ir Auto Bild Klassik išbandė 11 ratlankių valiklių, kainuojančių mažiau nei 20 eurų ir „SONAX Beast“ užkopė į pirmąją vietą.

Auto Bild testas įvertino ratlankių valiklių valymo galią, suderinamumą su įvairiomis medžiagomis ir praktiškumą. Ratlankių plovimo testas buvo atliktas bendradarbiaujant su testavimo organizacija KÜS. Testo rezultatai paskelbti 2023 metų gegužės 17 dieną publikuotame Auto Bild.

Geriausi SONAX Beast balai visose testų kategorijose

SONAX Beast puikiai pasirodė visose bandymų kategorijose: ratlankių valymas, gaminio praktiškumas ir suderinamumas su įvairiomis medžiagomis. Iš viso buvo skirta 200 taškų, o „Beast“ iš viso gavo 177. Antras bandyme buvo Liqui Moly ratlankių valiklis (172 taškai), o trečias – Dr. Wack P21S (166 taškai). Tačiau skirtumai tarp geriausių ir prasčiausių produktų buvo nemaži: antrąją vietą užėmęs Chemical Guys surinko 82 taškus, o paskutinis Meguiar – tik 52 taškus.

Vokiečių Auto Bild įprato kas kelerius metus išbandyti ratlankių valiklius, nes rinkoje esantys produktai ir sudėtis nuolat keičiasi. 2021 metais buvo bandomi premium klasės gaminiai, tačiau šiemet testavimui buvo pasirinktas piniginei patogesnis variantas. Nors išbandyti produktai šį kartą buvo vadinami "viduriniosios kastos", SONAX Beast atsiliko tik trimis taškai nuo geriausio „Labai gerai“ bendro įvertinimo. Bandytojų žiuri manė, kad „Beast“ valymo galia ir praktiškumas yra geriausi iš visų ir kad produktas siūlo įtikinamą kainos ir kokybės santykį.

SONAX Beast yra žvėris nuo purvo!

SONAX Beast yra puikus partneris valant ratlankius, nes valo efektyviai, bet yra švelnus ratlankiams. Gaminys tinkamas naudoti ant visų plieninių ir lengvųjų metalų ratlankių, lakuotų, chromuotų, poliruotų ir matinių ratlankių. Vartotojo patirtį vainikuoja malonus vaisių kvapas.

SONAX Beast Wheel Wash yra patogiame vieno litro purškimo buteliuke ir dideliame penkių litrų kanistre. Daugiau apie SONAX Beast ratlankių valiklį.

Komentarai

Komentarų nėra!

Parašykite komentarą

Jūsų el. pašto adresas nebus paskelbtas. Privalomi laukai yra pažymėti*
Sekmadienis Pirmadienis Antradienis Trečiadienis Ketvirtadienis Penktadienis Šeštadienis Sausis Vasaris Kovas Balandis Gegužė Birželis Liepa Rugpjūtis Rugsėjis Spalis Lapkritis Gruodis
To top

Naujos paskyros registravimas

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba atstatyti slaptažodį