SONAX vėl tapo geriausiu 2024 m. prekės ženklu

Paskelbta: person Paskelbė: TS comment Komentarų: 0 Peržiūrų: 80

Vokietijos automobilių žurnalai „Auto Bild“, „Auto motor und sport“, „Sportauto“, „Motor Klassik“, „Motorsport Aktuell“ ir „Autozeitung“ dar kartą paskelbė savo skaitytojų balsavimo už geriausią 2024 m. prekės ženklą rezultatus. SONAX dar kartą užėmė aukščiausią pakylą automobilių priežiūros kategorijoje, atsidūrusi ant aukščiausios pakylos visų šių žurnalų apklausose.

„Auto Bild“ skaitytojams ypač didelį įspūdį paliko SONAX produktai: net 68 proc. respondentų išrinko SONAX pirmuoju numeriu tarp automobilių priežiūros produktų. Kita vertus, žurnalo „Auto motor und sport“ skaitytojai yra ištikimiausi: SONAX skaitytojų balsavimą laimėjo jau 18-ą kartą iš eilės.

„Best Brand 2024“ titulai - pasitikėjimo ženklas

Kai tiek daug autoritetingų automobilių žurnalų išrenka SONAX pirmuoju numeriu automobilių priežiūros kategorijoje, tai aiškus ženklas, kad kažkas padaryta teisingai. Vartotojai ir toliau pasitiki aukšta produktų kokybe, o į ateitį orientuota, įkvepianti ir dinamiškesnė prekės ženklo strategija, atrodo, duoda rezultatų.

Nors kiekvieno vokiško žurnalo skaitytojų auditorija yra skirtinga, jų automobilių priežiūros pasirinkimai labai sutampa. Tai, savaime suprantama, suteikia SONAX pasitikėjimo judėti į priekį. Geras darbas, SONAX!

Komentarai

Komentarų nėra!

Parašykite komentarą

Jūsų el. pašto adresas nebus paskelbtas. Privalomi laukai yra pažymėti*
Sekmadienis Pirmadienis Antradienis Trečiadienis Ketvirtadienis Penktadienis Šeštadienis Sausis Vasaris Kovas Balandis Gegužė Birželis Liepa Rugpjūtis Rugsėjis Spalis Lapkritis Gruodis
To top

Naujos paskyros registravimas

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba atstatyti slaptažodį