• Tik internetu
  • −15%
  • Išparduota
Užvedimo palengvinimo purškalas

Užvedimo palengvinimo purškalas

6,27 €
5,33 € - 15%
Su PVM
Kaina galioja tik perkant internetu.

Patikima užvedimo pagalba šaltu arba drėgnu oru, kai uždegimo žvakės yra šlapios ir akumuliatoriaus įkrova yra žema. Susideda iš ypač degių medžiagų derinio ir puikiai tinka visiems benzininiams ir dyzeliniams varikliams.

  • Tinka benzininiams ir dyzeliniams varikliams.
  • Palengvina užvedimą.
  • Apsaugo variklį ir akumuliatorių.

Pavojingos medžiagos
Šios prekės siuntimas gali užtrukti ilgiau, todėl tai gali turėti įtakos kitų jūsų užsakymo prekių siuntimui.
Prekė neatšaukiama / negrąžinama

Kiekis
Išparduota

LM-1085

Prekės aprašymas

Patikima užvedimo pagalba šaltu arba drėgnu oru, kai uždegimo žvakės yra šlapios ir akumuliatoriaus įkrova yra žema. Susideda iš ypač degių medžiagų derinio ir puikiai tinka visiems benzininiams ir dyzeliniams varikliams. Padeda užvesti vidaus degimo variklius ir yra efektyvus net esant labai žemai temperatūrai. Tausoja akumuliatorių ir yra ekonomiškas naudoti.

Visiems 2 ir 4 taktų benzininiams ir dyzeliniams varikliams lengvuosiuose automobiliuose, sunkvežimiuose, autobusuose, motocikluose, valtyse, statybinėje technikoje, traktoriuose, vejapjovėse, motoriniuose pjūkluose ir kt.

NAUDOJIMAS:

Purškite tiesiai į oro filtrą arba oro įsiurbimo angą ir nedelsdami bandykite užvesti. Benzininiuose varikliuose akceleratorių spauskite tik švelniai; dyzeliniuose varikliuose paleiskite visu droseliu be pakaitinimo žvakių.

Pastaba: Sudėtyje yra labai degių medžiagų. Dėl šios priežasties naudojimo metu negalima rūkyti. Šios paleidimo priemonės taip pat negalima naudoti šalia atviros liepsnos ar kitų uždegimo šaltinių.

Prekės informacija

LM-1085

Charakteristikos

Prekės tipas
Užvedimo palengvinimas
Talpa (ml)
200

Specifinė nuoroda

Susijusios prekės

8 kitos tos pačios kategorijos prekės:

To top

Naujos paskyros registravimas

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba atstatyti slaptažodį