Calix variklio šildytuvas – protingas pasirinkimas planetai ir jūsų kišenei

Paskelbta: person Paskelbė: TS, Calix comment Komentarų: 0 Peržiūrų: 6715

Jei jums rūpi sumažinti poveikį aplinkai ir sutaupyti pinigų degalams, turėtumėte apsvarstyti galimybę įrengti Calix variklio šildytuvą.

Calix variklio šildytuvas – protingas pasirinkimas planetai ir jūsų kišenei

Jei jums rūpi sumažinti poveikį aplinkai ir sutaupyti pinigų degalams, turėtumėte apsvarstyti galimybę įrengti Calix variklio šildytuvą. Variklio šildytuvas yra įrenginys, kuris sušildo variklį prieš jį užvedant, o tai turi daug naudos tiek jums, tiek jūsų automobiliui.

Kodėl jums reikia variklio šildytuvo? Nes šaltas variklis kenkia aplinkai ir piniginei. Užvedus automobilį šaltu oru, variklis turi dirbti daugiau, kad pasiektų optimalią temperatūrą. Tai reiškia, kad jis sudegina daugiau degalų ir išskiria daugiau anglies dioksido, o tai prisideda prie visuotinio atšilimo. Naudodami variklio šildytuvą galite sumažinti degalų sąnaudas iki 15%, o anglies dvideginio išmetimą – iki 80%.

Bet tai dar ne viskas. Variklio šildytuvas taip pat pagerina jūsų automobilio veikimą ir ilgaamžiškumą. Šiltas variklis dirba sklandžiau, tyliau ir efektyviau nei šaltas. Tai taip pat sumažina variklio komponentų susidėvėjimą, o tai gali pailginti jūsų automobilio tarnavimo laiką ir sumažinti priežiūros išlaidas.

Nepamirškime apie savo komfortą ir saugumą. Naudojant variklio šildytuvą, prieš važiuojant nereikia laukti, kol automobilis sušils. Jau įlipę galite mėgautis jaukia salono temperatūra ir skaidriu priekiniu stiklu. Taip vairavimas tampa malonesnis ir mažiau įtemptas, ypač žiemą.

Calix yra pirmaujantis variklių šildytuvų gamintojas, turintis daugiau nei 60 metų patirtį ir inovacijas. Siūlome platų gaminių asortimentą, tinkantį įvairiems transporto priemonių tipams ir klimatui. Mūsų variklių šildytuvus lengva montuoti, naudoti ir valdyti su išmaniosiomis funkcijomis, tokiomis kaip laikmačiai ir nuotolinio valdymo pultai.

Neleisk, kad šaltis sutrukdytų vairuoti žaliai ir protingai. Įsigykite Calix variklio šildytuvą šiandien ir pradėkite mėgautis šilto variklio privalumais.

Komentarai

Komentarų nėra!

Parašykite komentarą

Jūsų el. pašto adresas nebus paskelbtas. Privalomi laukai yra pažymėti*
Sekmadienis Pirmadienis Antradienis Trečiadienis Ketvirtadienis Penktadienis Šeštadienis Sausis Vasaris Kovas Balandis Gegužė Birželis Liepa Rugpjūtis Rugsėjis Spalis Lapkritis Gruodis
To top

Naujos paskyros registravimas

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba atstatyti slaptažodį