Calix šildymo sprendimai automobiliams

Paskelbta: person Paskelbė: Calix, TS comment Komentarų: 0 Peržiūrų: 1469

Šaltas oras ir varikliai nėra geras derinys. Šalti varikliai išskiria daugiau toksiškų išmetamųjų dujų ir jiems reikia daugiau degalų.

Šaltas oras ir varikliai nėra geras derinys. Šalti varikliai išskiria daugiau toksiškų išmetamųjų dujų ir jiems reikia daugiau degalų. Be to, esant šaltam varikliui, užtruks ilgiau, kol salonas bus šiltas, o priekinis stiklas - be ledo. Tyrimai rodo, kad iki +20C sutaupysite pinigų, jei variklis bus pašildytas. Be to, atlikus tyrimus nustatyta, kad katalizatorius pradeda valyti išmetamąsias dujas tik po kelių minučių važiavimo.

Šios problemos sprendimas yra visa elektrinė (220V) išankstinio pašildymo sistema iš Calix. Nepriklausomai nuo automobilio ar variklio tipo, Calix gali pasiūlyti efektyvų šildymo sprendimą tiek jūsų automobilio varikliui, tiek salonui.

Keletas privalumų:

  • Iš anksto pašildytas variklis išskiria mažiau toksiškų išmetamųjų dujų
  • Mažesnės degalų sąnaudos
  • Priekinis stiklas be ledo
  • Garantuota šiltas ir patogus salonas nepriklausomai nuo lauko temperatūros 

Calix tiekia visą šildymo sistemą automobilių pramonei. Calix klientai yra pagrindiniai automobilių gamintojai pasaulyje. Calix gamina salono šildytuvus, variklių šildytuvus ir pagal užsakymą pagamintus kabelius tiesiai į automobilių gamybos linijas. Kaip šildymo sistemų tiekėjas automobilių pramonei Calix atitinka griežtus reikalavimus ir gaminiai turi praeiti kelis testus, kad atitiktų reikiamus sertifikatus ir įstatymus.

Ar pirkote savo automobilį be šildymo sistemos? Tada pas mus ir mūsų platintojus rasite sertifikuotus kokybiškus produktus. Calix šildymo sistemą galima montuoti pagal mūsų instrukcijas patiems arba dirbtuvėse. Nėra geresnės investicijos į savo automobilį, nei Calix šildymo sistema. Susisiekite su bet kuriuo iš mūsų pardavėjų ir sužinokite daugiau apie bet kurį gaminį.

Komentarai

Komentarų nėra!

Parašykite komentarą

Jūsų el. pašto adresas nebus paskelbtas. Privalomi laukai yra pažymėti*
Sekmadienis Pirmadienis Antradienis Trečiadienis Ketvirtadienis Penktadienis Šeštadienis Sausis Vasaris Kovas Balandis Gegužė Birželis Liepa Rugpjūtis Rugsėjis Spalis Lapkritis Gruodis
To top

Naujos paskyros registravimas

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba atstatyti slaptažodį