Calix Bluetooth laikmatis

Paskelbta: person Paskelbė: Calix, TS comment Komentarų: 0 Peržiūrų: 789

Calix išankstinio pašildymo sistemos Bluetooth laikmatis Android bei iOS operacinėms sistemoms

Su Calix laikmačiu Android bei iOS operacinėms sistemoms galite lengvai nustatyti laiką, kada norite pašildyti automobilio saloną arba variklį. Viskas, ką turite padaryti, – tai nustatyti numatytą išvykimo laiką, o Calix laikmatis užtikrins, kad automobilis būtų pašildytas.
Programėlėje galite sukurti savaitinius kelionių tvarkaraščius, o Calix laikmatis padės nustatyti, kiek laiko prireiks, kad automobilis pasiektų norimą temperatūrą.
Calix laikmatį galima nesunkiai įdiegti esamoms elektrinėms Calix automobilio šildymo sistemoms, tačiau taip pat galima pritaikyti ir naujoms sistemoms. Paprasčiausiai sumontuokite prietaisą variklio skyriuje vietoje šakotuvų ir parsisiųskite Calix laikmačio programėlę į savo išmanųjį telefoną.
Programėlė veikia per Bluetooth sistemą automobilio viduje ir tam tam tikru atstumu aplink automobilį.
Nereikia nieko prenumeruoti ar registruotis.
Šiuo metu programėlė prieinama tik švediškoje, angliškoje, vokiškoje, norvegiškoje, suomiškoje, latviškoje ir lietuviškoje programėlių parduotuvėse.

Komentarai

Komentarų nėra!

Parašykite komentarą

Jūsų el. pašto adresas nebus paskelbtas. Privalomi laukai yra pažymėti*
Sekmadienis Pirmadienis Antradienis Trečiadienis Ketvirtadienis Penktadienis Šeštadienis Sausis Vasaris Kovas Balandis Gegužė Birželis Liepa Rugpjūtis Rugsėjis Spalis Lapkritis Gruodis
To top

Naujos paskyros registravimas

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba atstatyti slaptažodį