Priekinį stiklą taip pat reikėtų valyti iš vidaus

Paskelbta: person Paskelbė: Kaha, TS comment Komentarų: 0 Peržiūrų: 42

Priekinio stiklo valymas dabar labai aktualus, nes rudens saulė šviečia žemai. Ji negailestingai atskleidžia, kaip purvinas priekinis stiklas ir kiti langai. Pateikiame keletą patarimų, kaip veiksmingai valyti langus.

Patartina automobilio priekinį stiklą valyti tinkamu langų valikliu.

Verta investuoti į automobilio langų vidinių paviršių valymą, nes šie paviršiai kaupia dulkes, bakterijas ir kitus nešvarumus. Prie stiklo paviršių prilipę nešvarumai palaipsniui suformuoja neryškią plėvelę, kuri laužia saulės spindulius, o tai sustiprina akinimą. Be to, ant vidinės langų pusės susikaupusios dulkės didina langų rasojimą vėsiais ir drėgnais rytais.

Norint efektyviai išvalyti priekinio stiklo vidų, svarbiausia naudoti aukštos kokybės produktų derinį. SONAX, LIQUI MOLY, CHEMICAL GUYS siūlo įvairius sprendimus skirtingiems poreikiams.

Sonax Xtreme langų valiklyje naudojama „Pure Water“ technologija su demineralizuotu vandeniu, nepaliekant dryžių ar likučių. Jis puikiai tinka vienkartiniam valymui, užtikrinant krištolo skaidrumo apdailą. Jei norite nepriekaištingai išvalyti stiklinius paviršius, naudokite jį kartu su „SONAX“ mikropluošto šluoste, sukurta specialiai stikliniams paviršiams. Mikropluošto šluostę galima skalbti skalbyklėje, todėl ji yra patvarus pasirinkimas.

Kitas galingas pasirinkimas - Liqui Moly priekinio stiklo valymo putos. Šios itin veiksmingos putos pašalina įsisenėjusius nešvarumus, tokius kaip silikonas, nikotinas ir vabzdžiai, kartu yra saugios polikarbonatui, gumai ir plastikui. Užtikrina skaidrumą be dryžių ir geresnį matomumą.

Jei norite papildomos apsaugos, apsvarstykite „Chemical Guys HydroView“ keraminių stiklų valiklį. Šis „2 viename“ valiklis ne tik valo, bet ir padengia hidrofobine danga, kuri atstumia vandenį ir pagerina matomumą lyjant lietui. Jis puikiai tinka visiems stikliniams paviršiams, įskaitant langus ir priekinius stiklus.

Galiausiai, „Streak Free Window Clean Glass Clean“ stiklo valiklis - tai amoniako neturintis tirpalas, pasižymintis antistatinėmis savybėmis, kad dulkės ir nešvarumai nepriliptų prie langų. Kartu su mikropluošto šluoste jis užtikrina, kad langai ilgiau išliktų švaresni. Jo saugi formulė veikia jautrius paviršius ir užtikrina veiksmingą valymą be aštrių cheminių medžiagų.

Laiku pereikite prie žiemai tinkamo priekinio stiklo plovimo skysčio

Priekinio stiklo išorę lengva valyti priekinio stiklo plovimo skysčiu ir valytuvais. Tačiau atėjus rudeniui naktys tampa vėsesnės ir visoje Suomijoje prasideda naktinės šalnos. Daugelis vairuotojų gali nemaloniai nustebti, kai vasarinis priekinio stiklo plovimo skystis užšąla ant priekinio stiklo paviršiaus arba, blogiausiu atveju, visa sistema visiškai užšąla.

Norint išvengti minėtos situacijos, patartina iš anksto pakeisti priekinio stiklo plovimo skystį į šalčiui atsparų žiemos kokybės mišinį.

Priekinio stiklo plovimo skysčiai mūsų kataloge

Rekomendacija! Jei po vasaros ant priekinio stiklo vis dar liko riebių vabzdžių dėmių, prieš plaudami automobilį užpurkškite ant jų SONAX XTREME vabzdžių valiklio. Įprastos plovimo priemonės gali būti neveiksmingos nuo vabzdžių nešvarumų, bet dar labiau išsklaidys dėmes.

Žymės stiko vakiklis

Komentarai

Komentarų nėra!

Parašykite komentarą

Jūsų el. pašto adresas nebus paskelbtas. Privalomi laukai yra pažymėti*
Sekmadienis Pirmadienis Antradienis Trečiadienis Ketvirtadienis Penktadienis Šeštadienis Sausis Vasaris Kovas Balandis Gegužė Birželis Liepa Rugpjūtis Rugsėjis Spalis Lapkritis Gruodis
To top

Naujos paskyros registravimas

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba atstatyti slaptažodį