Geriausi automobilių valymo produktai blizgančiam jūsų automobiliui

Paskelbta: person Paskelbė: AE, TS, Liqui Moly comment Komentarų: 0 Peržiūrų: 1608

Transporto priemonės nepriekaištingos būklės palaikymas yra ne tik pasididžiavimas - tai būtina norint išlaikyti jos vertę ir ilgaamžiškumą. Nesvarbu, ar susiduriate su įsisenėjusiais nešvarumais, ištepliotais langais, ar pavargusiais guminiais kilimėliais, tinkamos automobilių valymo priemonės viską pakeičia.

Štai keletas efektyviausių ir efektyviausių produktų, kurie suteiks jūsų automobiliui naują išvaizdą ir pojūtį.

1. Liqui Moly Orange Power Cleaner

Jei ieškote universalaus valiklio, kuris būtų veiksmingas, Liqui Moly Orange Power Cleaner turėtų būti jūsų pasirinkimas. Šis veiksmingas valiklis yra ne tik efektyvus, bet ir ekologiškas. Viena iš išskirtinių šio gaminio savybių yra biologiškai skaidūs tirpikliai, pagaminti iš apelsinų aliejaus – natūralus sprendimas net ir sunkiausiems automobilių valymo iššūkiams. Jis veikia ant įvairiausių paviršių ir gali be vargo pašalinti klijų likučius, alyvas, riebalus, silikoną, gumos dilimo požymius, vašką, medžio sakus, dervą ir net grafiti.

Šis valiklis išsiskiria tuo, kad nepalieka jokių riebių likučių, o palieka malonų citrusinių vaisių kvapą. Jis taip pat puikiai tinka mašinoms ir įrankiams nuriebalinti ir minkštinti, todėl tai yra universalus pasirinkimas garaže. Nesvarbu, ar valote paviršius, šalinate lipdukus ar nuriebalinate įrankius, šis valiklis atlieka darbą be stiprių cheminių medžiagų.

2. Liqui Moly Active Foam Cleaner

Active Foam Cleaner - tai itin veiksmingas valymo sprendimas, kuris nesumažina naudojimo patogumo, todėl jo rezultatai yra įspūdingi. Dėl šio universalaus valiklio aktyvių putų formulės jis puikiai tinka valyti lygius paviršius, tokius kaip aliuminis, nerūdijantis plienas, plastikas, stiklas, chromas ir guma – tiek automobilio viduje, tiek išorėje.

Viena iš išskirtinių savybių yra putų gebėjimas prilipti prie vertikalių paviršių, todėl jį lengviau valyti be dryžių ar dėmių. Dėl to jis puikiai tinka sunkiai pasiekiamose vietose, pavyzdžiui, prietaisų skydeliuose ar automobilio šonuose. Nustebsite, kaip be pastangų jis gali pašalinti nešvarumus, dulkes ir dėmes.

3. Liqui Moly priekinio stiklo putų valiklis

Kad langai būtų skaidrūs, be dryžių, geriausias pasirinkimas yra Windshield Foam Cleaner. Nešvarūs langai gali būti tikras pavojus vairuojant, ypač jei juos dengia riebios plėvelės, vabzdžių likučiai ar net nikotino sankaupos. Šis putojantis valiklis sukurtas specialiai šioms problemoms spręsti, ištirpinant ir pašalinant visų rūšių teršalus, kad būtų užtikrintas geresnis matomumas ir saugumas kelyje.

Jis puikiai tinka transporto priemonių langų, įskaitant priekinius žibintus, viduje ir išorėje. Dar geriau yra tai, kad šį gaminį saugu naudoti ant polikarbonato paviršių ir nepažeis guminių, dažų ar plastikinių dalių. Šis putojantis valiklis, puikiai tinkantis naudoti po priekinio stiklo remonto arba kai reikia aiškaus vaizdo, yra būtinas kiekvienam vairuotojui.

4. Liqui Moly Soft Top Cleaner

Kabrioletų savininkai žino, kaip reikia stengtis, kad jų minkštas viršus būtų švarus ir apsaugotas. Soft Top Cleaner sukurtas taip, kad greitai ir švelniai pašalintų teršalus, tokius kaip alyva, riebalai, paukščių išmatos ir kelio nešvarumai nuo minkštų paviršių, pagamintų iš audinio ir plastiko. Be to, jis nepažeis polikarbonato plastiko ar galinių PVC langų net ir dažnai naudojant.

Vienas iš papildomų šio valiklio pranašumų yra jo antistatinės savybės, kurios padeda atstumti dulkes ir nešvarumus, mažina jų sukibimą ir palengvina minkšto stogo valymą ateityje. Kabrioleto vairuotojams šis produktas yra būtinas norint išlaikyti ką tik išvalytą išvaizdą ilgiau.

5. Liqui Moly gumos priežiūra

Niekas nesumenkina transporto priemonės išvaizdos, kaip išblukusios, nuobodžios guminės padangos ir kilimėliai. Rubber Care yra specialiai sukurta siekiant atkurti gaivią išvaizdą ir šilko matinį blizgesį guminėms dalims. Nesvarbu, ar jūsų transporto priemonėje yra guminiai kilimėliai, padangos ar kiti guminiai elementai, šis produktas ne tik nuvalys, bet ir atjaunins paviršių.

Ši formulė gaivina guminių dalių spalvą ir suteikia ilgalaikę apsaugą, padedančią jūsų transporto priemonei atrodyti ryškiai. Jį lengva pritaikyti, o apdaila yra lygi, todėl tai greitas ir paprastas būdas pagerinti bendrą automobilio estetiką.

Įžvalgos

Jei turite tinkamų priemonių, automobilio švaros ir išvaizdos palaikymas neturi būti sunkus darbas. Nesvarbu, ar norite pašalinti sunkiai pašalinamą purvą, atnaujinti padangas, ar užtikrinti krištolo skaidrumo langus, šios automobilių valymo priemonės yra tinkamos šiai užduočiai atlikti. Investavę į aukštos kokybės valiklius, tokius kaip Liqui Moly Orange Power Cleaner ir Active Foam Cleaner, ne tik užtikrinsite, kad jūsų automobilis atrodys fantastiškai, bet ir padėsite išsaugoti jo vertę laikui bėgant.

Komentarai

Komentarų nėra!

Parašykite komentarą

Jūsų el. pašto adresas nebus paskelbtas. Privalomi laukai yra pažymėti*
Sekmadienis Pirmadienis Antradienis Trečiadienis Ketvirtadienis Penktadienis Šeštadienis Sausis Vasaris Kovas Balandis Gegužė Birželis Liepa Rugpjūtis Rugsėjis Spalis Lapkritis Gruodis
To top

Naujos paskyros registravimas

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba atstatyti slaptažodį