Nekokybiškas sniego valymas gali pažeisti dažus

Paskelbta: person Paskelbė: Kungs, TS comment Komentarų: 0 Peržiūrų: 3208

Geras sniego šepetys turi aukštos kokybės, lygius ir patvarius šerius, skirtus automobiliui valyti nuo sniego.

NENAUDOKITE SMĖLĖTO ŠEPEČIO

Žvarbus rytas daugeliui vairuotojų yra košmaras: reikia skubėti į darbą, o automobilis yra apsnigtas ir padengtas ledu. Tačiau automobiliui valyti neverta naudoti bet kokio po ranka pasitaikiusio sniego valymo šepečio. Nešvarus, senas sniego šepetys, numestas į smėlėtą automobilio bagažinę, lengvai subraižo automobilio dažus, kai valant nusivalo prie šerių prilipę smėlio grūdeliai. Naudojant šepečio šeriai taip pat susidėvi, todėl senas šepetys nėra geriausias priemonė automobiliui valyti. Seni garbanoti šeriai lengviau sugauna smėlį ir kitos šiukšlės, o tai padidina įbrėžimų riziką. Sniego valymas nuo nešvaraus automobilio paviršiaus visada kelia įbrėžimo pavojų, tačiau naudojant tinkamą sniego šepetį galima bent jau sumažinti riziką.
Suomiškas Kungs Max-is sniego šepetys turi tankius ir kokybiškus šerius kurie sumažina dažyto paviršiaus ir stiklo subraižymo galimybę.

NEVALYKITE STIKLO SU KUO PAPUOLA

Dažnai manoma, kad ledo geras grandiklis gali ką nors pakeisti valant ledą nuo stiklo. Tačiau svarbu turėti tinkamas ledo pašalinimo priemonės, čia nekalbame apie CD dėklus arba įtrūkusius senus grandiklius su metaliniais ašmenimis, blogiausiu atveju metalo grandiklio ašmenys gali visam laikui sugadinti priekinį stiklą. Sniego ir ledo valymui stiklo valytuvai taip pat nėra skirti. Su stiklo valytuvais ne tik tinkamai nenuvalysite stiklo, bet galite turėti nemažų išlaidų keičiant valytuvus, svirtis ar net valytuvo variklį. Su geru ledo grandikliu net kietas ledas yra pašalinamas be trynimo pirmyn ir atgal, kuris taip pat gali būti žalingas, ypač ant nešvaraus priekinio stiklo. Puikiai sukurtas, lengvas ir funkcionalus Kungs Mid-Is ledo grandiklis yra šiek tiek lankstus ir turi plonis ašmenis, leidžia gerai prisitaikyti prie priekinio stiklo paviršiaus. Ledo grandiklis su elastingu peiliuku nereikalauja daug jėgos iš vairuotojo, o judėjimas pirmyn ir atgal sumažėja. Tvirtas Monster-Is ledo grandiklis užtikrina gerą sukibimą, o ledo dantys ant briaunos pašalina sandarų ledą nuo priekinio stiklo. Plastikinis ledo grandiklis nepažeis automobilio durelių ar sandariklių. Jei pamiršote pirštines, Kungs Arctic-Is ledo grandiklis valant langus išlaiko jūsų rankas šiltas ir švarias. Jame yra stilinga ir švelni apsauginė pirštinė.

BŪKITE ATSARGŪS, KAD NESULAUŽYTUMĖTE VALYTUVŲ NETINKAMAI VALYDAMI!

Priekinio stiklo valytuvų valymas yra svarbus vairavimo saugumui. Apledėjusių priekinio stiklo valytuvų naudojimas gali sugadinti tiek valytuvus, tiek pačių valytuvų funkcinį mechanizmą. Kungs ledo grandikliai ir sniego šepečiai turi šiam tikslui skirtą valymo angą. Naudojant trikampį formos įrankį, priekinio stiklo valytuvus galima lengvai išvalyti vienu perbraukimu. Ledas palieka valytuvų gumeles po vieni ramaus perbraukimo ir nereikia valytuvų gumelių daužyti šepečiu ar į priekinį stiklą.

Net ir žiemą priekinis stiklas dažnai pasidengia purvu, todėl ledo grandiklyje kaupiasi ir smėlis. Po kiekvieno grandymo nuvalykite ledo grandiklio kraštą, kad kitą kartą smėlis po grandikliu nepalystų. Sniego šepečių ir ledo grandiklių grandiklis laikui bėgant susidėvi. Trikampis Kungs pakaitinis ledo "draskytuvas" turi šešis briaunas, po du kiekviename krašte. Galite apversti susidėvėjusią pusę ir galiausiai tiesiog pakeisti nauju. Tokiu būdu galima sumažinti ir plastiko atliekų kiekį.

SNIEGO ŠEPEČIO KOTO ILGIO SVARBA

Geras sniego šepetys turi turėti kotą, tokio ilgio, kad jis pasiektų stogo ir plataus priekinio stiklo centrą. Jei sniegas paliekamas ant stogo, stabdant jis gali paslysti ant priekinio stiklo arba dideliu greičiu nuskristi į už tavęs važiuojantį automobilį. Kartais gali kilti mintis automobilio valymui naudoti, pavyzdžiui, namų šepetį dėl ilgos rankenos, tačiau jo šereliai jokiu būdu nėra sukurti automobilio valymui.

Su ilgą kotą turinčiu šepečiu galima valyti net didesnį automobilį. Naudojant netinkamo ilgio rankeną, tenka drabužiais trinti automobilio dažus, kas nėra labai gerai, jau nekalbant apie drabužių švarą. Dėl ilgos Kungs Star-is sniego šepečio rankenos automobilį galima valyti nesiliečiant prie automobilio šonų. Dėl šios priežasties ilgoji sniego šepečio rankena yra svarbi ir mažesniame automobilyje. Kai yra daug sniego, sniegą galima patogiai nustumti nuo automobilio viršaus su mentele Kungs Star-is sniego šepetyje. Reguliuojama teleskopinė sniego šepečio rankena papildomai leidžia lengvai laikyti jį automobilyje.

Komentarai

Komentarų nėra!

Parašykite komentarą

Jūsų el. pašto adresas nebus paskelbtas. Privalomi laukai yra pažymėti*
Sekmadienis Pirmadienis Antradienis Trečiadienis Ketvirtadienis Penktadienis Šeštadienis Sausis Vasaris Kovas Balandis Gegužė Birželis Liepa Rugpjūtis Rugsėjis Spalis Lapkritis Gruodis
To top

Naujos paskyros registravimas

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba atstatyti slaptažodį