PROFILINE HyperCoat apsauginė danga

Paskelbta: person Paskelbė: SONAX, TS comment Komentarų: 0 Peržiūrų: 1694

Nepriekaištingos transporto priemonės būklės palaikymas - tai ne tik mechaninė priežiūra, bet ir jos estetinio patrauklumo išsaugojimas. 

Nepriekaištingos transporto priemonės būklės palaikymas - tai ne tik mechaninė priežiūra, bet ir jos estetinio patrauklumo išsaugojimas. Todėl džiaugiuosi galėdamas pasidalyti savo patirtimi, susijusia su revoliuciniu produktu, kuris pakeitė automobilio išorės priežiūros būdą!

SOXAX PROFILINE HyperCoat drėgną sandarinimo ir džiovinimo priemonę, kuri stebuklingai veikia visus paviršius, įskaitant matinius lakus ir plėveles. Tai apsauginė danga ir skydas, kuris atnaujina esamus sandariklius, palikdamas intensyvų gilų blizgesį, dėl kurio automobilis tikrai atrodo kaip naujas. Be to, jo vandens ir purvo atstūmimo savybės reiškia, kad mano automobilis ilgiau išliks švaresnis, nesvarbu, koks būtų oras.

Naudojimo procesas yra lengvas. Po kruopštaus plovimo ir skalavimo praskiedžiu produktą ir naudoju „SONAX Sprayboy“ purkštuvą, kad jis būtų tolygiai paskirstytas. Vėliau greitai nuplaunu ir nuvalau SONAX mikropluošto šluoste, ir transformacija baigta. Rezultatas? Blizgantis automobilis, kuris atrodo tarsi ką tik nuvažiavęs nuo gamyklos grindų.

Bet štai kas geriausia - paprastas naudojimas nesumažina jo veiksmingumo. Tai produktas, keičiantis žaidimo taisykles visiems, kurie nori, kad jų automobilis atrodytų kuo geriau. Ir nepamirškite, kad norint išlaikyti jo veiksmingumą, labai svarbu jį naudoti ant vėsaus paviršiaus ir saugoti nuo šalčio.

Tai automobilių priežiūros naujovių įrodymas, todėl negaliu jo nerekomenduoti savo kolegoms automobilių entuziastams ir profesionalams. Pasirūpinkime, kad mūsų automobiliai švytėtų ryškiau!

Komentarai

Komentarų nėra!

Parašykite komentarą

Jūsų el. pašto adresas nebus paskelbtas. Privalomi laukai yra pažymėti*
Sekmadienis Pirmadienis Antradienis Trečiadienis Ketvirtadienis Penktadienis Šeštadienis Sausis Vasaris Kovas Balandis Gegužė Birželis Liepa Rugpjūtis Rugsėjis Spalis Lapkritis Gruodis
To top

Naujos paskyros registravimas

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba atstatyti slaptažodį