Amortizatorių alyvos nuotėkio nustatymas

Paskelbta: person Paskelbė: TRW comment Komentarų: 0 Peržiūrų: 527

Tikrinant amortizatorius dirbtuvėse, dažnai pasitaiko, kad stūmoklio koto sandariklis neteisingai diagnozuotas kaip sugedęs.

Tikrinant amortizatorius dirbtuvėse, dažnai pasitaiko, kad stūmoklio koto sandariklis neteisingai diagnozuotas kaip sugedęs.
Neteisinga prielaida, kad amortizatorius teka, gali būti padaryta dėl šių priežasčių:
Norint pasiekti optimalią apsaugą nuo vandens ir dulkių patekimo, amortizatorių gamybos metu, stūmoklio koto sandarikliai apdorojami specialiu surinkimo tepalu.
  Kai amortizatorius yra sumontuotas transporto priemonėje ir veikimo metu įkaista, perteklinis surinkimo tepalas tampa skystas ir išbėga, dėl to klaidingai manoma, kad tai yra hidraulinė alyva ir konstatuojama kad amortizatorius "rasoja".
  Todėl norint išvengti nereikalingų skundų ir su tuo susijusių surinkimo išlaidų, reikia išvalyti paveiktas vietas ir po bandymo dar kartą patikrinti, ar nėra nuotėkio. Jei abejojate, pakartokite procesą kelis kartus. Defektas egzistuoja tik tuo atveju, jei išteka didesnis skysčio kiekis ir smarkiai susilpnėja slopinimo efektas!

TRW amortizatoriai

1. Paveiksle parodytas amortizatorius su suskystėjusius surinkimo tepalu, bet nepažeistas sandariklis.
2. Paveiksle parodytas amortizatorius su aiškiu hidraulinės alyvos pėdsaku.

Komentarai

Komentarų nėra!

Parašykite komentarą

Jūsų el. pašto adresas nebus paskelbtas. Privalomi laukai yra pažymėti*
Sekmadienis Pirmadienis Antradienis Trečiadienis Ketvirtadienis Penktadienis Šeštadienis Sausis Vasaris Kovas Balandis Gegužė Birželis Liepa Rugpjūtis Rugsėjis Spalis Lapkritis Gruodis
To top

Naujos paskyros registravimas

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba atstatyti slaptažodį