GUNTEC - Liqui Moly ginklų priežiūros sprendimai

Paskelbta: person Paskelbė: Liqui Moly, TS comment Komentarų: 0 Peržiūrų: 3419

LIQUI MOLY GUNTEC iš naujo paleidžia ginklų priežiūros liniją GUNTEC

Atnaujintos ginklų priežiūros serijos skardinės, tūbelės ir buteliukai yra elegantiškos matinės juodos spalvos. Ant kiekvieno gaminio esantis taikinys nepalieka abejonių, į ką LIQUI MOLY GUNTEC taikosi: į medžiotojus ir sportinius šaulius – taip pat į žmones, kurie ginklą nešiojasi dėl profesinių priežasčių.

Asortimentas yra nedidelis, bet puikus, jį sudaro ginklų priežiūros purškalas, alyva, tepalas ir naujai sukurtas duslintuvo valiklis. Degimo likučiai greitai ir kruopščiai ištirpinami ir neutralizuojami šiuo vandeniniu, specialiu tensidų tirpalu. Valiklis tinka visų tipų duslintuvams. Taip pat tiems, kurių negalima ardyti ar pagaminti iš anglies.

Su GUNTEC linija priežiūros produktų gamintojas perduoda savo patirtį iš transporto priemonių į šaunamuosius ginklus. Vairuotojai ir ginklų savininkai iš esmės susiduria su tuo pačiu iššūkiu: rūpestingai užtikrinti funkcionalumą ir vertės išsaugojimą. Tai taikoma ir medžiotojams, ir šauliams, trumpiems ir ilgiesiems ginklams. Juk jie turi dirbti einant per medžioklės plotą, per varžybas ar šaudykloje. Štai kas svarbu. Nors vizualinis ginklo įspūdis taip pat vaidina svarbų vaidmenį – ne tik kolekcininkams.

Vokietijos rinkoje GUNTEC yra gerai žinomas specialistų sluoksniuose. Produktai yra vertinami. LIQUI MOLY turėjo daug specialių žinių, susijusių su valymu, priežiūra ir priežiūra. Taigi 1997 m. išplėtė savo asortimentą įtraukdami ginklų priežiūros priemones.

Tačiau beveik prieš ketvirtį amžiaus tokio specialaus asortimento rinkodaros ir pardavimo sąlygos  buvo kitokios. Todėl 2005 m. pavasarį buvo sudaryta licencijos sutartis su ginklų priežiūros pramonės įmone. Nuo tada ši perėmė rinkodarą ir pardavimą.

Sutartis baigėsi 2020 m. gruodžio 31 d. Licencijų verslas nebuvo pakankamai išplėtotas. LIQUI MOLY laikėsi nuomonės, kad laikas vėl prižiūrėti GUNTEC platinimą savarankiškai. Daugelis žmonių, kurie pasitiki LIQUI MOLY savo automobilyje, taip pat naudoja kitus asortimento produktus, skirtus motociklams, dviračiams ir sodo įrankiams, tad kodėl gi ne medžiokliniams bei sportiniams ginklams?

Komentarai

Komentarų nėra!

Parašykite komentarą

Jūsų el. pašto adresas nebus paskelbtas. Privalomi laukai yra pažymėti*
Sekmadienis Pirmadienis Antradienis Trečiadienis Ketvirtadienis Penktadienis Šeštadienis Sausis Vasaris Kovas Balandis Gegužė Birželis Liepa Rugpjūtis Rugsėjis Spalis Lapkritis Gruodis
To top

Naujos paskyros registravimas

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba atstatyti slaptažodį