Prestone aušinimo skystis #1 Amerikoje

Paskelbta: person Paskelbė: Preastone, AE, TS comment Komentarų: 0 Peržiūrų: 697

Nepriklausomai nuo oro, jūsų automobiliui reikia aušinimo skysčio / antifrizo ištisus metus, kad variklis neperkaitintų arba neužšaltų.

Naudojant kokybišką aušinimo skystį / antifrizą, variklis bus apsaugotas nuo -37 ° C iki 129 ° C, ir taip pat bus apsaugotas nuo korozijos.

Ką jis daro?
Aušinimo skystis / antifrizas yra toks pat svarbus kaip ir variklio alyva, ir jei eksploatuojate varikį be alyvos gali sukelti rimtų pasekmių varikliui. Net kai yra šalta aušinimo skystis / antifrizas padeda aušinti variklį ir išvengti perkaitimo. Tinkamai aušinamas variklis dirbs reikiamoje temperatūroje - taupydamas degalus ir reguliuodamas išmetamų teršalų kiekį ir užtikrins, kad jis veiks geriausia ilgesnį laiką.
Prie ypač žemų temperatūrų, kai jūsų automobilis yra paliktas lauke, aušinimo skystis / antifrizas neleis aušinimo sistemai užšalti. Jei įtariate, kad aušinimo sistema užšalusi, nebandykite užvesti variklio. Kreipkitės pagalbos ir patarimo į profesionalų mechaniką.

Kaip dažnai reikia tikrinti aušinimo skystį / antifrizą?
Yra svarbus reguliarus jūsų aušinimo skysčio / antifrizo lygio patikrinimas, rekomenduojame atlikti greitą patikrinimą kas dvi savaites. Automobiliai natūraliai gali prarasti aušinimo skystį / antifrizą, todėl jūs turėtumėte tikėtis jį papildyti.
Jei pastebėjote, kad jums reikia papildyti aušinimo skystį / antifrizą kiekvieną kartą kai tikrinate lygį, tai gali reikšti, kad sistemoje yra nutekėjimas tokiu atveju turėtumėte kreiktis pagalbos į profesionalius mechanikus.

Kokia yra geriausia aušinimo skysčio / antifrizo koncentracija?

Dauguma aušinimo skysčių / antifrizų yra paruošti naudojimui, o tai reiškia, kad nereikia jo atskiesti. Prestone Ready To Use aušinimo skystis / antifrizas yra 50:50 mišinys, kuris apsaugo jūsų automobilio variklį nuo -37 ° C iki + 129 ° C, taip pat užtikrina variklio korozijos apsaugą 10 metų arba 150 000 mylių.

Susiję pagal žymes

Komentarai

Komentarų nėra!

Parašykite komentarą

Jūsų el. pašto adresas nebus paskelbtas. Privalomi laukai yra pažymėti*
Sekmadienis Pirmadienis Antradienis Trečiadienis Ketvirtadienis Penktadienis Šeštadienis Sausis Vasaris Kovas Balandis Gegužė Birželis Liepa Rugpjūtis Rugsėjis Spalis Lapkritis Gruodis
To top

Naujos paskyros registravimas

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba atstatyti slaptažodį