Road House stabdžių trinkelės - kruopštus gamybos procesas nuo pradžios iki pabaigos

Paskelbta: person Paskelbė: Kaha, TS comment Komentarų: 0 Peržiūrų: 881

Aukštos kokybės stabdžių trinkelės yra svarbi automobilio stabdžių sistemos dalis, taigi ir svarbiausios automobilio dalys kelių eismo saugumo požiūriu. Žiūrėkite vaizdo įrašą ir sužinokite, kaip mūsų tiekėjas Ispanijos Road House gamina savo stabdžių kaladėles, pasižyminčias puikiu kainos ir kokybės santykiu.– atsargiai nuo pradžios iki pabaigos. Vaizdo įrašas yra anglų kalba.

Nedelsdami pakeiskite susidėvėjusias stabdžių kaladėles naujomis!

Eksploatuojant stabdžių kaladėlės nuolat veikiamos ne tik mechaninio nusidėvėjimo, bet ir purvo, drėgmės ir cheminių medžiagų, sukeliančių koroziją. Taigi labai svarbu reguliariai tikrinti ir nedelsiant pakeisti susidėvėjusias dalis naujomis.

Road House – stabdžių trinkelės, turinčios 50 metų patirtį

Road House turi ilgametę, 50 metų patirtį stabdžių dalių gamyboje ir šiandien yra vienas reikšmingiausių antrinės rinkos stabdžių trinkelių tiekėjų Europoje. Visas įmonės dėmesys skiriamas antrinei rinkai, o automatizuotų sandėlių pagalba ji gali greitai pristatyti dalis visame pasaulyjeRoad House per metus pagamina daugiau nei 25 milijonus stabdžių trinkelių komplektų ir savo klientams siūlo vieną iš išsamiausių stabdžių kaladėlių asortimentų pasaulyje. Road House produktų asortimentas apima Europos, Amerikos, Japonijos ir Korėjos automobilių markes.

Komentarai

Komentarų nėra!

Parašykite komentarą

Jūsų el. pašto adresas nebus paskelbtas. Privalomi laukai yra pažymėti*
Sekmadienis Pirmadienis Antradienis Trečiadienis Ketvirtadienis Penktadienis Šeštadienis Sausis Vasaris Kovas Balandis Gegužė Birželis Liepa Rugpjūtis Rugsėjis Spalis Lapkritis Gruodis
To top

Naujos paskyros registravimas

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba atstatyti slaptažodį