SONAX Clay-Ball dažų priežiūros-valymo kempinė su moliu pabaigs pradėtą darbą

Paskelbta: person Paskelbė: TS, AE comment Komentarų: 0 Peržiūrų: 850

Jei nuplovę automobilį, vis tiek jaučiate “švitrinio popieriaus” šiurkštumą ant automobilio dažų, paviršių nuvalykite su „SONAX Clay-Ball“ kempine.

Jei nuplovę automobilį, vis tiek jaučiate “švitrinio popieriaus” šiurkštumą ant automobilio dažų, paviršių nuvalykite su SONAX Clay-Ball kempine. Lyginant su tradiciniu valomuoju moliu, SONAX Clay-Ball sferinę kempinę naudoti lengva, greita ir ergonomiška.

SONAX Clay-Ball naudojimas:

  1. Kruopščiai nuplaukite automobilį.
  2. Suraskite dažų paviršius, kurie yra užteršti. Braukite ranka per dažus, nešvarumai tai tarsi smulkus smėlis dažų paviršiuje.
  3. Užpurkšite Sonax stiklo valiklio ant paviršius kurį norite valyti. Sonax stiklo vaikis bus tarsi "tepalas" trinčiai sumažinti. Clay-Ball negali būti naudojamas ant sauso paviršiaus!
  4. Lengvai spauskite Sonax Clay-Ball kempinę ir apskritiminiais judesiais apdirbkite paviršių. Neleiskite, kad paviršius išdžiūtų, kol naudojate Sonax Clay-Ball kempinę.
  5. Kai pajusite, kad apdirbamas paviršius yra lygus ir švelnus, Sonax Clay-Ball kempinė bus atlikusi savo darbą. Galite pereiti prie kito paviršiaus apdirbimo.
  6. Apdirbamam paviršiui nuvalyti geriausiai tinka minkšta Sonax mikropluošto šluostė.
  7. Tokiu būdu apdirbtą paviršių padenkite vašku arba apsaugine danga.

Sonax Clay-Ball kempinę atsekite nuo rankenos ir nuplaukite tekančiu vandeniu.

Sonax Clay-Ball naudokite ne daugiau kaip du kartus per metus arba kai automobilio dažai yra labai užteršti.

Komentarai

Komentarų nėra!

Parašykite komentarą

Jūsų el. pašto adresas nebus paskelbtas. Privalomi laukai yra pažymėti*
Sekmadienis Pirmadienis Antradienis Trečiadienis Ketvirtadienis Penktadienis Šeštadienis Sausis Vasaris Kovas Balandis Gegužė Birželis Liepa Rugpjūtis Rugsėjis Spalis Lapkritis Gruodis
To top

Naujos paskyros registravimas

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba atstatyti slaptažodį