Valykite, PRIŽIŪRĖKITE ir sutepkite dviračius

Paskelbta: person Paskelbė: Liqui Moly, TS comment Komentarų: 0 Peržiūrų: 2167

Naudodami LIQUI MOLY BIKE gaminius važinėkite daug smagiau ir sutaupysite rečiau keisdami susidėvėjusias dalis: nuoseklus gerai prižiūrimo dviračio ir elektrinio dviračio vadovas.

LIQUI MOLY turi daugiau nei 65 metų patirtį automobilių tepimo sistemos srityje. Ulme įsikūrusi tradicinė įmonė jau kurį laiką šias žinias perduoda visimos dviratėms transporto priemonėms – tiek su varikliais, tiek be jų.
Ypač esant gražiam orui, didėja noras patirti gamtą ant dviejų ratų. Tačiau prieš lipdami ant dviračio įsitikinkite, kad viskas veikia patikimai. Norėdami užtikrinti, kad jūsų dviratis visada būtų geriausios formos, kai jums jo reikia, turite jį tinkamai prižiūrėti. Patarsime, kaip paruošti savo dviratį naujam dviračių sezonui su universaliu LIQUI MOLY asortimentu.

2 - priežiūra

Kai dviratis švarus ir sausas, o grandinė ir stabdžiai nuriebalinti, rėmą galima poliruoti naudojant Bike Detailer ir mikropluošto šluoste. Taip pašalinsite lengvus nešvarumus, pvz., dulkių ar vandens dėmes, ir suteiksite gražų blizgesį. Jis taip pat keletą savaičių sandarina lygius dažus ir suteikia puikų vandens atstūmimo efektą bei ilgalaikę apsaugą nuo agresyvaus aplinkos poveikio. Bike Detailer ilgą laiką išlaiko išvalytą apdailą ir sumažina naujų nešvarumų sukibimą.

Beje, smulkius įbrėžimus galima išlyginti su Bike Gloss Spray Wax.

Dviračio prižiūra

Komentarai

Komentarų nėra!

Parašykite komentarą

Jūsų el. pašto adresas nebus paskelbtas. Privalomi laukai yra pažymėti*
Sekmadienis Pirmadienis Antradienis Trečiadienis Ketvirtadienis Penktadienis Šeštadienis Sausis Vasaris Kovas Balandis Gegužė Birželis Liepa Rugpjūtis Rugsėjis Spalis Lapkritis Gruodis
To top

Naujos paskyros registravimas

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba atstatyti slaptažodį